Targul EcoAgris, 22-24 februarie

afis ecoagris ziaruldeis_februarie 2013

In perioada 22-24 februarie, iesenii si toti cei interesati pot vizita Targul National de produse ecologice, naturale si traditionale, ECOAGRIS, organizat in Parcul Bisericii Toma Cozma din Iasi (str. Toma Cozma, nr. 41, in apropierea Liceului „C. Negruzzi”). Intre orele 10.00-18.00, publicul larg isi poate achizitiona de la ECOAGRIS nenumarate produse de calitate din diferite judete ale tarii.

Nelipsite vor fi preparatele traditionale din carne din Maramures, branzeturi si produse lactate din Suceava, diverse soiuri de fructe din Maramures (mere proaspete si uscate, prune uscate cu miez de nuca in interior in loc de sambure etc.), miere de albine, propolis si alte produse apicole din zona Cumpana-Constanta, prajituri de casa, ciocolata de casa, dulceturi moldovenesti, zacusca, paine, faina ecologica, vinuri ecologice, palinca etc.

Nici capitolul siropuri si uleiuri presate la rece nu este mai prejos. Se pot gasi: sirop de mugur de brad, sirop de catina si miere de albine, sirop de coacaze negre, ulei de in, de canepa, de dovleac, de nuca, de piper, de chimen etc.

Tot de la Targul ECOAGRIS, pentru mentinerea sau recuperarea sanatatii pe cale naturala, se pot achizitiona cosmetice fara parabeni sau diverse produse naturiste din plante obtinute atat din flora spontana a Muntilor Apuseni, cat si din culturi: ceaiuri, siropuri, tincturi si alifii pentru diverse afectiuni ale colonului, sistemului nervos, prostatei, rinichilor, afectiuni circulatorii, cardiace, hepato biliare, respiratorii, dermatologice, tiroidiene, gastro-intestinale, ginecologice, pancreatice, respiratorii, pentru hipertensiune si nivel de colesterol marit etc.)

produse ecoagris

Intrucat sezonul agricol se apropie cu pasi repezi, ECOAGRIS-Targul pentru sanatatea ta adauga inca o nota specifica prin prezentarea de produse, tehnici si inputuri autorizate pentru agricultura ecologica (insecticide, erbicide, fugincide ecologice, fertilizatori si amelioratori ecologici, fertilizatori foliari), tratamente ecologice pentru protectia mediului (pentru igienizarea foselor septice, pentru tratarea gunoiului organic si transformarea in compost, pentru tratarea ecologica a terenurilor infestate cu produse petroliere sau radioactive etc.), tratamente ecologice pentru zootehnie, tratamente ecologice pentru industria agroalimentara (vinificatie, prepararea produselor lactate sau a produselor din carne) cu adresare directa pentru cei care implementeaza proiecte in agricultura, protectia mediului, zootehnie sau industria alimentara.

INFO

Targului National de produse ecologice, naturale si traditionale ECOAGRIS

Locatie: Parcul bisericii Toma Cozma

Str. Toma Cozma, nr. 41

www.bioma.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: