Targul de rechizite si manuale scolare EXCELSIOR, editia I

De pe 27 august pâna pe 5 octombrie 2014, Librariile SEDCOM LIBRIS Iasi va prezinta Târgul de rechizite si manuale scolare EXCELSIOR, editia I, cel mai mare eveniment de profil din Iasi, sursa de aprovizionare si informare pentru toate orasele din regiunea de nord-est a tarii, platforma ideala de unde puteti face, confortabil, relaxat si informat, toate cumparaturile pentru noul an scolar.

EXCELSIOR va aduce garantat tuturor clientilor sai economie de timp si bani, mai putin stres la cumparaturi, produse de calitate, distractie si, implicit, mai mult timp liber petrecut în familie, alaturi de cei dragi!

Copii mai mici cu bunici cuminti, copii mai mari si studentii cei mai tari, învatatori entuziasti si profesorii performanti, mamici istete si cochete, pitici si tatici cu lipici, cu totii puteti gasi la noi produse de calitate – traditionale si de ultima generatie – la preturi pentru toate buzunarele, consiliere si informatiile de care aveti nevoie într-un cadru organizat si profesionist.

Târgul se va desfasura în incinta Palas Mall Iasi, în Atrium, nivel 0 si va reuni, sub trinomul calitate – diversitate – cantitate, zeci de branduri de papetarie, birotica si cele mai mari edituri de profil din România.

EXCELSIOR prezinta rechizitele cele mai cool, toate dornice de teme care mai de care mai interesante, instrumentele de scris pe care ti le doresti cel mai mult, materiale pentru colorat si desenat tot ce îti trece prin cap, produse speciale pentru activitatile artistice cele mai diverse, genti si ghiozdane pentru tineri domni si domnisoare, materiale didactice pentru lucru acasa si în laboratoarele scolare, harti si globuri pamântesti pentru marii exploratori, mii de jocuri si jucarii pentru printese si pirati, manuale si caiete scolare, atlase, culegeri si teste pentru examenele finale, dictionare pentru micii poligloti, lecturi esentiale din bibliografia scolara, carti de metodica si psihopedagogie scolara, enciclopedii uluitoare si sute de carti de cultura generala, carti educative si produse de birotica, tot ce-ti doresti si tot ce-ti trece prin cap, toate lucrurile frumoase si utile de care ai nevoie, dar si mii de alte produse-surpriza, toate acestea numai ca tu sa înveti întotdeauna de placere!

Pentru a vedea programul evenimentelor de la targul de rechizite si manuale scolare  CLICK AICI!

EXCELSIOR este un start bun pentru scoala. Ofera optimism, energie, profesionalism, dinamism si încredere în fortele proprii si în viata! Aduce cea mai buna forma de organizare a tuturor materialelor didactice necesare pentru noul an scolar, pentru toate nivelele din sistemul de învatamânt. Acest lucru este, pur si simplu, eficient pentru toti clientii EXCELSIOR, din toate punctele de vedere, oferind o abordare moderna si o viziune complexa asupra a ceea ce înseamna industria materialelor didactice la aceasta ora în tara si strainatate. Organizatorul, Librariile SEDCOM LIBRIS Iasi, are o experienta în domeniu de peste 20 de ani, iar respectul pentru client si calitate a fost dintotdeauna, pentru acesta, mai presus de orice.

INFO

Librariile SEDCOM LIBRIS Iasi

www.facebook.com/targulderechizitesimanualescolareexcelsior

Facebook Event

Palas Mall

Atrium 0

www.palasmall.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: