Târgul “DE PAȘTE LA GOLIA” revine la Mănăstirea Golia

de-paste-la-golia-afis-iasi-2014Asociația „Centrul de Promovare Turistică” – Iași, organizează  în perioada 11-17 aprilie 2014, a patra ediție a târgului cu produse specifice perioadei prepascale și a celei pascale „DE PAȘTE LA GOLIA”. Târgul este organizat în parcarea din fața Mănăstirii Golia-zona Tg.Cucu și este deschis publicului în intervalul orar 11.00-18.00.

Târgul reunește 27 de comercianți, atât din zona Moldovei (jud.Iași, Bacău, Neamț, Suceava, Botoșani) cât și din județele Covasna, Sibiu și Bihor. Timp de șapte zile, ieșenii vor avea ocazia să achiziționeze atât produse de post-miere de albine, șerbet, compot, sucuri naturale, dar și de dulce (preparate din carne și lapte,diverse sortimente de brânza preparate din lapte de capră, cașcaval, prosciuto, preparate de patiserie, cozonaci, kurtos kolacs).

Pe lângă producătorii de produse alimentare, în cadrul târgului vor fi prezenți și meșteșugari cu produse handmade, care vor prezenta ouă încondeiate, ouă cu mărgele, iepurași, miei și multe alte decorațiuni  specifice perioadei pascale.

Asociația „Centrul de Promovare Turistică” Iași a fost înființată în cadrul Proiectului „Reabilitarea si dezvoltarea turistică a ansamblului monument istoric Mănăstirea Golia” și își propune promovarea obiectivelor turistice din județul Iași în vederea realizării si dezvoltarii unui turism sustenabil.

INFO

Asociația “Centrul de Promovare Turistică” Iași

E-mail: office@iasi-info.ro

www.iasi-info.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: