Targul de Nunti ”Ghidul Miresei”, editia de toamna

Lider incontestabil pe piaţa de profil, atât ca vizitatori cât şi ca număr de expozanţi, Târgul de Nunţi Ghidul Miresei îi aşteaptă între 3 şi 5 octombrie la Romexpo, pe toţi cei care au decis să îşi unească destinele în 2015 sau în anii ce urmează. Ediţia de toamnă a celui mai mare târg de nunţi din România este o destinaţie obligatorie pentru toate cuplurile care vor să îşi spună un “Da” de poveste, pentru că aici, reunite sub același pavilion, el şi ea vor putea găsi toate cele necesare unei nunţi memorabile.

TGM-2014

O rochie de mireasă care să îi vină la perfecţiune ei, un costum de mire care să îl reprezinte şi pe cel mai non-conformist bărbat, rochii de ocazie, verighete, invitaţii sau accesorii de nuntă, decoruri de excepție, iată ce puteţi găsi la Târgul de Nunţi Ghidul Miresei. Mai mult, o veste grozavă pentru cei care se pregătesc să îşi celebreze dragostea, este că toate acestea vor avea avea parte de reduceri substanţiale şi LICHIDĂRI de STOC pentru colecțiile 2014, astfel că însurăţeilor le vor rămâne fonduri suficiente pentru o lună de miere de vis, aşa cum fiecare merită! Pentru cei care și-au ales înca locul sau tema nunții se pot contracta ofertele EARLY BOOKONG 2015 de la cele mai renumite sau cele mai noi locații de nuntă din România.

Tombola Ghidul Miresei
Cireaşa de pe tortul pregătit de către organizatori îndrăgostiţilor o reprezintă însă Tombola Ghidul Miresei, cu premii de peste 10.000 euro. Simpla completare pe verso și introducere în urnele special amenajate a biletului de intrare îi duce în cursa pentru premii pe cei care vin la târg pentru a-şi alege cele necesare în ziua nunţii, marea extragere a căştigătorilor urmând a avea loc duminică, 5 octombrie 2014.

Dacă nu mai ai răbdare până la Târgul Ghidul Miresei, te sfătuim să profiţi de zilele însorite rămase până în octombrie, rămânând în contact cu ofertele speciale de care vei beneficia, dar şi cu concursurile organizate în vederea ediţiei de toamnă a a Târgului Ghidul Miresei, pe pagina de Facebook Ghidul Miresei, o adevarata comunitate de peste 76.000 de fani care se pregătesc pentru o nuntă de vis.

Plătești 15 lei și primești 50 de lei!
Fiecare vizitator va primi din partea organizatorilor, împreună cu biletul de intrare care costă 15 lei, un voucher în valoare de 50 de lei pe care îl va putea folosi la achiziționarea oricărui produs sau serviciu din cadrul târgului, de la rochii, costume, verighete la mărturii.

INFO

www.TargulGhidulMiresei.ro

www.facebook.com/GhidulMiresei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: