Targul de Nunti ”Ghid Mariaj”, 8-10 februarie 2013

targ nunti_ghid mariaj

Revista Ghid Mariaj, in parteneriat cu Events Management Company, organizeaza, in perioada 08-10 februarie 2013, cea de-a V-a editie a Targului de Nunti Ghid Mariaj. Ajuns la cea de-a V-a editie, Targul de Nunti Ghid Mariaj s-a pozitionat in piata de profil ca cea mai mare manifestare regionala, avand in vedere suprafata expozitionala şi numarul de vizitatori.

Cu o suprafata totala de expunere de aproximativ 1500 de metri patrati, Targul de Nunti Ghid Mariaj, reprezinta cea mai importanta manifestare de profil din zona  Moldovei, care vine in sprijinul firmelor specializate in organizarea de evenimente, a caselor de moda, restaurantelor , florariilor, cofetariilor, fotografilor etc. şi a publicului larg, deopotriva.

In cadrul evenimentului, viitorii miri vor putea sa admire şi sa aleaga cele mai noi modele de rochii de mireasa, sa afle tendintele in make-up, coafura, aranjamente florale, decoratiuni pentru nunta, servicii foto/video/audio, limuzine şi chiar oferte pentru luna de miere puse la dispozitie de expozanti.

Targul reuneşte firme din toata tara, creatori, producatori, distribuitori, comercianti şi prestatori de servicii care ofera solutii complete pentru ziua nuntii.

INFO

www.ghidmariaj.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: