Targul de joburi Cariere in Alb – Iasi, 6 aprilie 2013

Organizatorii targului international de joburi Cariere in Alb anunta calendarul pentru cea de a opta editie a evenimentului. Targul va avea loc in 12 tari europene, incepand cu 3 martie. Aceasta editie a evenimentului aduce peste 5 000 de locuri de munca internationale pentru cadrele medicale.

cariere in alb_640

In Romania, Cariere in Alb va avea loc in Romania in perioada 06 aprilie – 20 mai, in Iasi (6 aprilie 2013, Casa de Cultura a Studentilor Iasi), Targu Mures, Timisoara, Cluj Napoca, Bucuresti si Brasov.

Targul de joburi medicale este deschis publicului, cu intrare gratuita. Cadrele medicale care isi cauta un loc de munca sunt sfatuite sa isi aduca un CV actual si o lista de intrebari pentru angajatori.

Peste 60 de recrutori medicali vor participa la cea de a opta editie a targuluI Cariere in Alb, dintre care Permedex, IMS Recruitment, MediCarrera, NES Healthcare, Brandler und Rauschelbach, Steiner Personalvermittlung, Progressive Recruitment, Work in Denmark, Doctors without Borders (Médecins Sans Frontières) and more.

PROGRAM

Calendar 2013-cariere in alb

Cariere in Alb este o platforma online si offline destinata intalnirii candidatilor medicali cu un numar mare de angajatori internationali. La aceasta editie targul aduce oferte din tari precum Germania, Marea Britanie, Irlanda, Franta, Belgia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria, Elvetia. Oportunitatile salariale pornesc de la 2 500 de euro si includ cursuri si traininguri de limbi straine, ghidare in cariera si programe de adaptare a familiei.

INFO

www.careersinwhite.com

Pe aceeaşi temă:
targul de cariere

TdC 2016 – cel mai mare târg de recrutare din Iași are loc marti si miercuri, la Atrium Palas

bursa-locuri-munca-995

Bursa generala a locurilor de munca

afis-A2-Manage-Stress_RO_v5

Biblioteca Județeană Iași – partener al Agenției Europene pentru Securitate și Sănătate în Muncă

ziua sanatoasa 3

Ziua sanatoasa #3 @Hotel International

Ultimele articole publicate:
sala-teatrul-national

”Cafeneaua”, de Carlo Goldoni

Macheta-Ziarul-de-iasipsb

O nouă ediție a evenimentului Balul de La Castel își deschide porțile pe 15 iunie

final - large poster-01

Festivalul de muzica usoara “Titel Popovici”, editia a III-a

Bazar solidar

Bazar Solidar și Atelier de brodat – invitație la consum responsabil

Lasa un comentariu