Targul de joburi Cariere in Alb – Iasi, 6 aprilie 2013

Organizatorii targului international de joburi Cariere in Alb anunta calendarul pentru cea de a opta editie a evenimentului. Targul va avea loc in 12 tari europene, incepand cu 3 martie. Aceasta editie a evenimentului aduce peste 5 000 de locuri de munca internationale pentru cadrele medicale.

cariere in alb_640

In Romania, Cariere in Alb va avea loc in Romania in perioada 06 aprilie – 20 mai, in Iasi (6 aprilie 2013, Casa de Cultura a Studentilor Iasi), Targu Mures, Timisoara, Cluj Napoca, Bucuresti si Brasov.

Targul de joburi medicale este deschis publicului, cu intrare gratuita. Cadrele medicale care isi cauta un loc de munca sunt sfatuite sa isi aduca un CV actual si o lista de intrebari pentru angajatori.

Peste 60 de recrutori medicali vor participa la cea de a opta editie a targuluI Cariere in Alb, dintre care Permedex, IMS Recruitment, MediCarrera, NES Healthcare, Brandler und Rauschelbach, Steiner Personalvermittlung, Progressive Recruitment, Work in Denmark, Doctors without Borders (Médecins Sans Frontières) and more.

PROGRAM

Calendar 2013-cariere in alb

Cariere in Alb este o platforma online si offline destinata intalnirii candidatilor medicali cu un numar mare de angajatori internationali. La aceasta editie targul aduce oferte din tari precum Germania, Marea Britanie, Irlanda, Franta, Belgia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria, Elvetia. Oportunitatile salariale pornesc de la 2 500 de euro si includ cursuri si traininguri de limbi straine, ghidare in cariera si programe de adaptare a familiei.

INFO

www.careersinwhite.com

Pe aceeaşi temă:
ADHD-tulburare

ADHD-ul afectează major performanțele școlare ale copiilor

planifica-neprevazutul

”Planifica neprevazutul” – campanie pentru reducerea numarului de sarcini nedorite

Cariere-în-Alb-Târg-Virtual

Targul Virtual International de locuri de munca in domeniul medical

afis-A2-Manage-Stress_RO_v5

Biblioteca Județeană Iași – partener al Agenției Europene pentru Securitate și Sănătate în Muncă

Ultimele articole publicate:
foto-DAN-LUCA---targ-de-Craciun 2013

Târgul de Crăciun din Iaşi, ediţia a III-a

electric-castle-2015

Electric Castle Festival 2015

afis_constantin_ciomazga

Conferinţa “De la moarte la viaţă şi de pe pământ la cer”

endgame_banner

ENDGAME / ”Jocul Final: Convocarea” de James Frey si Nils Johnson-Shelton

Lasa un comentariu