Targul de joburi Cariere in Alb – Iasi, 6 aprilie 2013

Organizatorii targului international de joburi Cariere in Alb anunta calendarul pentru cea de a opta editie a evenimentului. Targul va avea loc in 12 tari europene, incepand cu 3 martie. Aceasta editie a evenimentului aduce peste 5 000 de locuri de munca internationale pentru cadrele medicale.

cariere in alb_640

In Romania, Cariere in Alb va avea loc in Romania in perioada 06 aprilie – 20 mai, in Iasi (6 aprilie 2013, Casa de Cultura a Studentilor Iasi), Targu Mures, Timisoara, Cluj Napoca, Bucuresti si Brasov.

Targul de joburi medicale este deschis publicului, cu intrare gratuita. Cadrele medicale care isi cauta un loc de munca sunt sfatuite sa isi aduca un CV actual si o lista de intrebari pentru angajatori.

Peste 60 de recrutori medicali vor participa la cea de a opta editie a targuluI Cariere in Alb, dintre care Permedex, IMS Recruitment, MediCarrera, NES Healthcare, Brandler und Rauschelbach, Steiner Personalvermittlung, Progressive Recruitment, Work in Denmark, Doctors without Borders (Médecins Sans Frontières) and more.

PROGRAM

Calendar 2013-cariere in alb

Cariere in Alb este o platforma online si offline destinata intalnirii candidatilor medicali cu un numar mare de angajatori internationali. La aceasta editie targul aduce oferte din tari precum Germania, Marea Britanie, Irlanda, Franta, Belgia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria, Elvetia. Oportunitatile salariale pornesc de la 2 500 de euro si includ cursuri si traininguri de limbi straine, ghidare in cariera si programe de adaptare a familiei.

INFO

www.careersinwhite.com

Pe aceeaşi temă:
intalnire neuropatie diabetica

Intalnirea ”Ce stim despre Neuropatia Diabetica”

Sos-pentru-salata_1_Linessa

In Saptamana Linessa la Lidl, descopera placerea de a manca usor

festival-sanatate-2014

Festivalul Sanatatii 2014

turul-romaniai-turul-bucuriei-afis-2014

Turul Romaniei, Turul Bucuriei

Ultimele articole publicate:
c-house-lounge-cafe

DJ Dilivio, Emann @C House Lounge Cafe

de-luxe---led-zeppelin-IV

Led Zeppelin IV si Houses of the Holy Deluxe Edition, octombrie 2014

Afis-Movie-Night1

Movie Night la Casa de Cultura M. Ursachi: ”Ernest et Celestine”

drumul-spre-libertate

ICR Berlin prezinta expozitia stradala de fotografie “1989 – Revoluţia Română: Drumul spre libertate”

Lasa un comentariu