Targul de joburi Cariere in Alb – Iasi, 6 aprilie 2013

Organizatorii targului international de joburi Cariere in Alb anunta calendarul pentru cea de a opta editie a evenimentului. Targul va avea loc in 12 tari europene, incepand cu 3 martie. Aceasta editie a evenimentului aduce peste 5 000 de locuri de munca internationale pentru cadrele medicale.

cariere in alb_640

In Romania, Cariere in Alb va avea loc in Romania in perioada 06 aprilie – 20 mai, in Iasi (6 aprilie 2013, Casa de Cultura a Studentilor Iasi), Targu Mures, Timisoara, Cluj Napoca, Bucuresti si Brasov.

Targul de joburi medicale este deschis publicului, cu intrare gratuita. Cadrele medicale care isi cauta un loc de munca sunt sfatuite sa isi aduca un CV actual si o lista de intrebari pentru angajatori.

Peste 60 de recrutori medicali vor participa la cea de a opta editie a targuluI Cariere in Alb, dintre care Permedex, IMS Recruitment, MediCarrera, NES Healthcare, Brandler und Rauschelbach, Steiner Personalvermittlung, Progressive Recruitment, Work in Denmark, Doctors without Borders (Médecins Sans Frontières) and more.

PROGRAM

Calendar 2013-cariere in alb

Cariere in Alb este o platforma online si offline destinata intalnirii candidatilor medicali cu un numar mare de angajatori internationali. La aceasta editie targul aduce oferte din tari precum Germania, Marea Britanie, Irlanda, Franta, Belgia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Suedia, Austria, Elvetia. Oportunitatile salariale pornesc de la 2 500 de euro si includ cursuri si traininguri de limbi straine, ghidare in cariera si programe de adaptare a familiei.

INFO

www.careersinwhite.com

Pe aceeaşi temă:
masaj allure

Masaj facial gratuit @Allure Spa

2sanatesti-la-maratonul-bucuresti

Testări medicale gratuite în Sănătești de UNIQA, la Palas Mall

poza_FB

Investeste in cariera ta participand la Targul virtual pentru absolventi

targul-de-cariere

Targul de Cariere la Iasi, editia de toamna 2016

Ultimele articole publicate:
zabiela-palas

James Zabiela, Reset Robot & more @Palas Iasi

club-vip-iasi-taekwondo

Taekwondo Club VIP – Iasi, locul 1 la Cupa Romaniei 2016

bacardi-party-cpu

Casa Bacardi Music Tour @Cafeneaua Piata Unirii

iasi-guitar-festival-2016

IAŞI Guitar Festival 2016

Scrie un comentariu: