Targul de job-uri ”Angajatori de Top”, 21-22 martie

Cu o traditie de 8 ani, Angajatori de TOP a demonstrat ca este cel mai important eveniment dedicat profesionistilor si studentilor aflati in cautarea unui job. Incepand cu anul 2006, evenimentul este unul de referinta pentru piata de resurse umane, concentrand un procent semnificativ din oferta locurilor de munca prin participarea celor mai importante companii din Romania.

Pana acum au confirmat peste 50 de companii, printre care am observat un interes crescut din partea angajatorilor din domeniile IT&C, FMCG, BPO, financiar-bancar, inginerie si consultanta. Companiile care vor sa participe la eveniment, se pot inscrie contactandu-ne la adresa angajatori@catalyst.ro pana pe 28 februarie 2014. In perioada urmatoare, planurile Angajatori de TOP sunt de extindere la nivel national. Dupa editia din toamna cand evenimentul a revenit in Iasi, in aceasta primavara, Angajatori de TOP va fi prezent si in Timisoara. Asadar, cei care sunt in cautarea unui job pot participa la 3 evenimente Angajatori de TOP:

  • 14-15 martie – Angajatori de TOP TIMISOARA
  • 21-22 martie – Angajatori de TOP IASI
  • 4-5 aprilie – Angajatori de TOP BUCURESTI

Dupa editia din toamna la care au participat 5000 de vizitatori, 30 de companii si au fost deschise peste 1000 de joburi pentru profesionisti si studenti, evenimentul continua in aceasta primavara cu cea de-a 3 a editie locala a targului de cariera Angajatori de TOP Iasi. In ceea ce priveste profilul vizitatorilor, top 10 domenii in care acestia au lucrat in trecut sunt: Vanzari (15%), IT&C (9%), PR&Marketing (8%), Financiar-bancar (8%), Resurse umane (8%), Inginerie (8%), Management (6%), Contabilitate (5%), BPO (5%), Productie&Logistica (4%). Referitor la cunostintele de limbi straine, 89% detineau cunostinte de limba engleza, 49% franceza, 19% spaniola, 15% germana, 13% italiana.

Care sunt motivele pentru care vizitatorii participa la Angajatori de TOP? In urma evaluarilor, a rezultat ca oferta joburilor deschise de angajatori, faptul ca sunt companii multinationale care ofera perspective de dezvoltare pe termen lung si posibilitatea de a participa la workshop-uri si conferinte tematice au stat la baza deciziei de a participa la eveniment.

ACCES IASI

Intrarea la eveniment este gratuita, pe baza CV-ului de tip BarCODE descarcat de pe www.hipo.ro Sistemul nostru de scanare a CV-ului este o modalitate inovativa si eficienta, fiind implementata pentru prima data in cadrul evenimentului Angajatori de TOP Bucuresti, editia primavara 2012. Pentru a aplica la joburile oferite de companiile prezente in cele doua zile, vizitatorii pot folosi un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar.

Accesul publicului va fi permis vineri – 21 martie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata – 22 martie, in intervalul 10:00 – 17:00, in Atriumul Palas Mall, Iasi.

PARTICIPARE IASI

In perioada 21-22 martie, la Palas Mall Iasi vor participa 30 de companii printre care putem mentiona:

  • IT&C: Endava, Thales Systems, Stefanini, Teamnet International, Brainspotting, Jxee Lb, Nova Data, Netop, MiOS Romania, Optymyze, Unicredit Business Integrated Solutions.
  • Inginerie: Miele Tehnica, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica și Inginerie Nucleara de la Magurele, TRW Airbag Systems, Continental
  • Financiar, outsourcing: ProCredit Bank, Xerox, Capgemeni, SCC Services Romania

Despre Catalyst Solutions: Catalyst Solutions este o campanie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.  Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

INFO

www.hipo.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: