Targul de handmade ArtBoutique, 15-16 iunie

ArtBoutique este cel mai longeviv târg de handmade din Sibiu, eveniment care va avea loc în Piata Mică din Sibiu, în fata Muzeului Franz Binder, în perioada 15-16 iunie. 40 de artisti locali si din tară au posibilitatea să prezinte publicului din Sibiu ultimele creatii în materie de obiecte vestimentare, accesorii si obiecte decorative.

Termenul limită până la care se acceptă aplicatii este data de 5 iunie.

INSCRIERE

Persoanele interesate să participe trebuie să completeze o cerere de înscriere însotită de un portofoliu de produse realizate sau adresa web unde acestea pot fi vizualizate. Tema aleasă de organizatori pentru această editie este “celebrating fourteen” si permite expozantilor să aleagă o gamă largă de produse potrivite pentru vârsta adolescentei si pentru tinerii cu personalitate.

Organizatorii îsi rezervă dreptul de a selecta participantii în functie de calitatea si frumusetea produselor.Vor fi acceptate doar produsele realizate manual care se înscriu într-una din următoarele categorii: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, produse tricotate, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse bio, articole pentru copii.

ArtBoutique este un eveniment unic în Sibiu care reuneste periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât si din tară, oferindu-le posibilitatea să-si etaleze talentul într-un cadru organizat.

INFO

www.facebook.com/artboutiquesb

www.artboutique.org

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: