Târgul de Crăciun din Iaşi, ediţia a III-a

Consiliul Judeţean Iaşi va organiza a treia ediţie a Târgului de Crăciun din Iaşi. Evenimentul va avea loc în perioada 12-23 decembrie 2014, în parcarea Complexului Comercial Era Shopping Park – Şoseaua Păcurari, nr. 121.

foto-DAN-LUCA---targ-de-Craciun 2013

Foto: Dan Luca, Ziarul de Iasi

Evenimentul este organizat în parteneriat cu SC Ermes Holding SRL, Camera Agricolă Judeţeană Iaşi şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi.

Am reuşit să evit votul <<împotrivă>> al majorităţii PSD şi vom avea un târg de Crăciun. Evenimentul nu va avea loc pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt sau într-o altă zonă în care se poate ajunge uşor, cum mi-aş fi dorit, din cauză că Primăria Iaşi nu ne-a dat autorizaţie în acest sens. În opinia mea acest lucru este abuziv, mai ales că am depus cerere încă din luna ianuarie a acestui an. Îmi este foarte clar că nu vom primi autorizaţie nici până la Crăciun. Astfel încât am găsit colaborarea unui privat. Vom organiza Târgul de Crăciun, cu toate căsuţele şi cu toţi producătorii ieşeni de produse tradiţionale, în parcarea mare a Complexului Carrefour Era, de la ieşirea din Păcurari. Mă bucur că astfel putem oferi o soluţie ieşenilor care îşi doreau produse tradiţionale, naturale, pe masa de Crăciun”, a declarat dl. Cristian ADOMNIŢEI, Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

În cadrul Târgului, ieşenii şi nu numai, vor putea achiziţiona decoraţiuni, cadouri, mâncare şi băuturi calde sau preparate tradiţionale realizate de micii producători. De asemenea, Consiliul Judeţean Iaşi va organiza, cu sprijinul Şcolii Populare de Arte „Titel Popovici”, Teatrului pentru Copii şi Tineret „Luceafărul”, Filarmonicii „Moldova” Iaşi şi Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, un program artistic specific Sărbătorilor de Iarnă, în fiecare seară din cele două weekend-uri, respectiv 12,13, 14, 19, 20 şi 21 decembrie 2014.

INFO

www.icc.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: