Targul de carte “CARTFEST”, editia a II-a

Asociatia pentru Promovarea si Sprijinirea Initiativelor de Dezvoltare Economică si Socială  organizează, în parteneriat cu Muzeul Literaturii Române si Consiliul Judetean Iasi, cea de a doua editie a Târgului de Carte „CARTFEST”, eveniment finantat prin Programul anual de finantare a proiectelor din domeniul culturii – respectiv cultură scrisă si proiecte cultural – educative al Consiliului Judetean Iasi.

La acest eveniment vor fi invitati să participe scriitori locali, regionali si nationali dar si edituri si tipografii locale, regionale si nationale cu care acestia colaborează. Ne dorim astfel să promovăm si să încurajăm activitatea autorilor consacrati dar si a celor debutanti crescând accesibilitatea locuitorilor judetului Iasi la lucrările acestora si diversificarea ofertei culturale.

Evenimentul din acest an va avea loc în perioada 12 – 14 septembrie, la Casa Pogor si va fi deschis publicului larg în intervalul orar 10:00 – 22:00.

În cadrul târgului vor fi prezente peste 20 de edituri si institutii mass-media, dintre care amintim Rao, Humanitas, Ziarul de Iasi, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Universitatea de Medicină si Farmacie Iasi s.a.

De asemenea, va fi asigurat si un program artistic sustinut de Școala Populară de Arte „Titel Popovici” si de Palatul Copiilor, dar si un Târg de Bucate Boieresti, unde vizitatorii vor putea încerca cele mai apreciate mancăruri cu specific românesc, organizat in colaborare cu Camera Agricolă Judeteană Iasi si Asociatia Târgovetilor Iasi .

Se va organiza si o colectă de carte pentru Muzeul Literaturii Române, asa că îi invităm pe toti cei care au dubluri de carti sau volume la care vor să renunte, să le doneze în spatiul special amenajat.

CARTFEST îsi doreste prin fiecare editie să devină un loc prietenos, de întâlnire pentru toti iubitorii de idei si de cultură, care să îsi mărească frumoasa familie de la an la an. Asadar, sunteti asteptati cu drag între 12 si 14 septembrie la Casa Pogor, să cunoastem lumea vie a cărtilor!

INFO

CARTFEST

www.facebook.com/CARTFEST

Facebook Event

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: