Târgul de Cariere (TdC), primăvara 2015

TDC-2015-iasi

Aproximativ 5.000 de tineri sunt așteptați în Atrium pentru oportunități de carieră variate, de la locuri de muncă cu normă întreagă la stagii de practică, voluntariat sau internship-uri, fie în țară, fie în străinătate. Târgul de Cariere va fi deschis în 6 și 7 mai 2015, între orele 10:00 și 16:00, iar accesul este gratuit.

Ofertele prezentate la Târgul de Cariere acoperă domenii precum servicii, retail, IT, inginerie, financiar, industria ospitalității și altele. Înaintea fiecărui eveniment, candidații pot afla de pe website-ul oficial care sunt companiile participante și ce posturi sunt disponibile și își pot încărca CV-ul online, urmând ca la târg să discute direct cu reprezentanții companiilor care le oferă oportunitățile potrivite. Pe lângă întâlnirile directe cu potențialii angajatori, participanții la târg beneficiază de consultanță în realizarea și adaptarea CV-ului, precum și de sfaturi de carieră. Accesul la târg este gratuit.

Cine angajează și câte posturi sunt disponibile

Lider mondial în furnizarea de tehnologii pentru industria auto și partener premium al TdC, compania Delphi are sediul central în Marea Britanie și a dezvoltat centre importante de producție, tehnice sau de relații cu clienții în 32 de țări. Fabrica de la Iași produce componente de înaltă precizie pentru injecția motoarelor diesel. Vin pregătiți cu 25 de posturi diversificate, de la ingineri la analiști financiari, adresate atât celor cu experiență cât și studenților.

O altă prezență constantă la TdC în calitate de partener premium, Xerox, lider mondial în managementul documentelor, oferă servicii de outsourcing în domeniile IT și business process. Cele 26 de posturi disponibile vizează candidați atât pentru Iași cât și pentru Oradea, unele având cerințe de cunoaștere a limbilor străine precum engleza, franceza, italiana sau germana. Vorbim de o gamă diversificată de angajare, de la Asistenți în resurse umane, la programatori pe .NET, manageri de proiect sau analiști business.

Fire Credit este o societate de renume internațional care caută personal pentru activitatea de recuperări creanțe prin intermediul telefonului în Italia. Candidatul ideal trebuie să cunoască limba italiană scris și vorbit, să aibă cunoștințe de utilizare a pc-ului, capacitatea de a lucra și a atinge obiectivele printr-o bună soluționare a problemelor. Experiența în domeniu în alte societăți de profil reprezintă un avantaj pentru candidații interesați de a se alătura echipei Fire Credit.

Alături de Delphi, Xerox și Fire Credit, Bellaria Hotel susține valorile locale în căutarea job-ului perfect la Târgul de Cariere și este partener premium al evenimentului. Alte companii partenere în mare căutare de tineri talentați sunt Amazon, Atexis, Focality, HEG și Unicredit Business Integrated Solutions. Acestea pun la bătaie 35 de posturi, de la ingineri de supply chain, la ingineri mecanici, specialiști în .NET sau pe design, consultanți SAP, account manageri, ingineri audit termoenergetic sau specialiști SEO.

Celor de mai sus li se alătură la Târgul de Cariere companiile Arhipelago, Axience, Blue Diamond, Bosch, Capgemini, Conex Distribution, Creativ Consult, EOS-KSI România, Iulius Mangement Center, KUKA Systems, Levi9, Lex Navigator, Lycamobile, MiOS, Obiettivo Lavoro, SCC Services România, Siemens și VEO Worldwide Services.

INFO

Târgul de Cariere Iași

Web: www.targuldecariere.ro/iasi

FB: www.facebook.com/targuldecariere

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: