Targul de Cariere la Iasi, editia de toamna 2016

targul-de-cariere

Târgul de Cariere de la Iasi este locul unde găsești mii de oportunități de carieră: joburi, internshipuri, cursuri, stagii de practică, seminarii și concursuri.

Organizatorii si-au propus să le ofere tinerilor cele mai bune oportunități de carieră, așa că aduc în fața ta cei mai importanți angajatori. Aproximativ 50 de companii și organizații din diverse domenii de activitate participă la târg, iar intrarea este liberă.

PROGRAM

  • 5 octombrie: între orele 10:00 și 19:00, în Atrium, Palas Mall;
  • 6 octombrie: între orele 10:00 și 16:00, în Atrium, Palas Mall;

În plus, esti așteptat la Atelierul digital Google, un curs gratuit de 3 ore, despre digital marketing. Aici e nevoie de înscriere, căci locurile sunt limitate: www.targuldecariere.ro/iasi-global/seminarii. Vei avea șansa sa discuți cu specialiștii Google și pe parcursul sesiunii ei te vor ajuta să dobândești cunoștințele practice oferite de curs. Trainerii sunt profesioniști cu mare experiență în comunicare online, iar exemplele din cadrul cursului vor fi bazate pe experiența lor.

Cursul offline reprezinta o rampa de lansare catre cel online, unde in urma parcurgerii a 23 de module de invatare, participantii primesc o certificare Google si IAB Europa recunoscuta de toti angajatorii UE. In urma participarii la cursul offline, participantii vor primi un mail de follow-up in care vor gasi o diploma de participare, prezentarea trainerului, plus alte informatii utile. Certificarea este generata automat de platforma Google, dupa ce termina cursul online.

INFO

www.targuldecariere.ro/iasi-global

PE ACEEASI TEMA:

Angajatori de TOP Virtual, editia a IX-a

BagExpo, la Palas Mall

Târgul de Carte LIBREX 2017, editie aniversara

Ii, oua incondeiate si decoratiuni tematice la Targul Cadourilor de Paste

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Grafic” – expozitie de arte vizuale semnata de Tudor Serban

Micii cascadori sunt asteptati la Era Shopping Park

Magia serii in sunet si lumina, editia a VII-a

Concert vocal-simfonic extraordinar: deschiderea stagiunii 2017-2018 la Filarmonica Moldova

Scrie un comentariu: