Targul de Cariere la Iasi, editia de toamna 2016

targul-de-cariere

Târgul de Cariere de la Iasi este locul unde găsești mii de oportunități de carieră: joburi, internshipuri, cursuri, stagii de practică, seminarii și concursuri.

Organizatorii si-au propus să le ofere tinerilor cele mai bune oportunități de carieră, așa că aduc în fața ta cei mai importanți angajatori. Aproximativ 50 de companii și organizații din diverse domenii de activitate participă la târg, iar intrarea este liberă.

PROGRAM

  • 5 octombrie: între orele 10:00 și 19:00, în Atrium, Palas Mall;
  • 6 octombrie: între orele 10:00 și 16:00, în Atrium, Palas Mall;

În plus, esti așteptat la Atelierul digital Google, un curs gratuit de 3 ore, despre digital marketing. Aici e nevoie de înscriere, căci locurile sunt limitate: www.targuldecariere.ro/iasi-global/seminarii. Vei avea șansa sa discuți cu specialiștii Google și pe parcursul sesiunii ei te vor ajuta să dobândești cunoștințele practice oferite de curs. Trainerii sunt profesioniști cu mare experiență în comunicare online, iar exemplele din cadrul cursului vor fi bazate pe experiența lor.

Cursul offline reprezinta o rampa de lansare catre cel online, unde in urma parcurgerii a 23 de module de invatare, participantii primesc o certificare Google si IAB Europa recunoscuta de toti angajatorii UE. In urma participarii la cursul offline, participantii vor primi un mail de follow-up in care vor gasi o diploma de participare, prezentarea trainerului, plus alte informatii utile. Certificarea este generata automat de platforma Google, dupa ce termina cursul online.

INFO

www.targuldecariere.ro/iasi-global

PE ACEEASI TEMA:

BagExpo, la Palas Mall

Salonul Imobiliar Palas Iasi 2018

TÂRG DE ARTĂ ŞI ANTICHITĂŢI, ÎN WEEK-END, LA PALAS MALL

Expo Mineralia la Palas Mall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Educatia prin tehnologie – Code School Clubs

Iași, Bistrița, Brașov și Roman – în competiția pentru titlul Capitala Tineretului din România

Let`s Do It, Romania! premiază cei mai implicați voluntari pentru realizarea Hărții Deșeurilor

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ – ,,CARUSEL” – SILVIA ANTON

Scrie un comentariu: