Targul de Cariere la Iasi, 6-7 octombrie 2015

tdc aoctombrie 2015

Cea de-a 9-a ediție a Târgului de Cariere la Iași din 6 și 7 octombrie 2015 va reuni cel puțin 5.000 de candidați și 30 de companii.

Evenimentul se adresează în principal tinerilor cu studii superioare absolvite sau în curs, cu sau fără experiență de muncă, interesați de o interacțiune directă cu angajatorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la job-urile, internship-urile sau programele de voluntariat pregătite de angajatori.

Fondat la Cluj în 2006, Târgul de Cariere este azi cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova. Târgul de Cariere (TdC) se adresează companiilor interesate de recrutare și de poziționare ca angajator preferat în rândul tinerilor profesioniști din România și Republica Moldova. La evenimentele TdC participă tineri cu studii superioare absolvite sau în curs, majoritatea cu experiență de muncă, interesați de relocare și dornici să învețe lucruri noi (conform studiului TdC 2014).

Clienții sunt companii multinaționale, naționale și locale care înțeleg valoarea contactului direct cu publicul lor țintă de candidați, cu mediul universitar, cu presa și, în general, cu opinia publică.

În 2015 Târgul de Cariere aduce 14 evenimente. Ediția de primăvară a Târgului de Cariere Global de la Cluj a fost a 100-a în istoria TdC. Pe lângă Târgul de Cariere Global, adresat companiilor din toate industriile, din 2012 organizăm și Târgul de Cariere în IT, dedicat exclusiv acestei industrii.

PROGRAM

  • 6 octombrie: între orele 10:00 și 19:00, în Atrium, Palas
  • 7 octombrie: între orele 10:00 și 16:00, în Atrium, Palas

Intrarea este liberă.

INFO

Târgul de Cariere (TdC)

www.targuldecariere.ro

www.facebook.com/targuldecariere

PE ACEEASI TEMA:

TÂRG DE ARTĂ ŞI ANTICHITĂŢI, ÎN WEEK-END, LA PALAS MALL

Expo Mineralia la Palas Mall

800 de joburi pentru Juniori la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi 2018

Târgul de Cariere aduce peste 60 de companii angajatoare la Iași

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Școala de vară pentru pitici, 23 – 27 iulie 2018

Seara cu Antreprenori marca JCI Iaşi, ediţia a V-a

Clubul Cinefililor va invita la film: ”La mala educacion” (2004)

The Glimpse LIVE @Underground Pub

Scrie un comentariu: