Targul de bunatati de Craciun

Pentru ca iesenii s-au bucurat in numar mare de bunatatile traditionale expuse acum doua saptamani la targul de „Produse si obiceiuri moldovenesti”, ERA Shopping Park le aduce cadou o noua editie speciala cu prilejiul sarbatorilor de iarna. Sambata si duminica, 11 si 12 decembrie 2010, intre orele 10:00 si 18:00 va avea loc “Targul de Bunatati de Craciun”, unde 14 expozanti din mai multe zone ale tarii vor rasfata simturile culinare ale iesenilor cu cele mai savuroase produse pentru masa de sarbatori. Astfel, vizitatorii galeriilor comerciale vor fi cu un pas mai aproape de momentele magice ale iernii.

Miere de albine si propolis, placinte si paine de casa, turte traditionale, sarmale de post, fructe de toamna, branza telemea de vaca si oaie, smantana, unt si branza proaspata de vaci, cascaval de oaie si capra, gemuri, dulcetiuri si compoturi de casa, afumaturi de iarna sunt doar o parte din bunatatile cu care vor fi intampinati vizitatorii ERA Shopping Park in acest weekend. In plus, fata de editia trecuta, acestia se vor bucura si de produse de panificatie si turta dulce.

Duminica, incepand cu ora 12:00 iesenii vor simti magia iernii si se vor bucura de spectacolul de sarbatori realizat special pentru ei si oferit de “Insira-te margarite.” Micutii artisti vor canta si incanta vizitatorii ERA cu colinde si cantece de sezon.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: