Targul de bunatati de Craciun

Intr-o atmosfera specifica de Craciun, cu miros de sarbatoare, decor de globuri si sunet de colinde, in incinta Carrefour Era s-au adunat, pentru doua zile (11-12 decembrie), producatori autentici din diverse regiuni ale tarii cu oferte variate de produse pentru masa de Craciun.

Scopul lor a fost acela de a aduce traditia mai aproape de oras, de a veni in sprijinul gospodinelor, si nu numai, cu produse cat mai naturale si mai proaspete pentru masa festiva de Sarbatori.

In ciuda numarului mic de producatori prezenti, 14 ofertanti, gama lor de produse a avut un impact cat se poate de puternic, parca te imbia mirosul  produselor din carne: pastrama, carnatii, muschiul, carnea de porc afumata, la care se adaugau produsele lactate, cele de apicultura si nu in ultimul rand cele de vinificatie, produse nelipsite de pe masa oricarei familii.

Iar pentru ca in esenta sa Craciunul pare o sarbatoare a copilariei, ofertele producatorilor vin in intampinarea acesteia cu dulciuri, atat turta dulce, acadele, cat si produsele preparate: placinta, prajiturile, fructele de toamna.

Un design aparte al targului a fost adus prin produsele de cosmetica ale marcii Vivias, acestea impresionau prin colorilul divers, dar si prin argumentul sustinut de folosirea ingredientelor naturale.

Gazde amabile si primitoare, producatorii romani ne invitau parca sa savuram mirosul de sarbatoare, o invitatie pe care fiecare dintre noi o putem onora timp de 2 zile in incinta ERA Shopping Park.

Autor: Camelia Cojan (Facultatea de Filosofie, UAIC – Comunicare si Relatii Publice, an II)

GALERIE FOTO

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: