Targul D’ale gurii

Produse naturale, la pret de producator, proaspete si toate provenind de la producatori ieseni – toate acestea le veti gasi, incepand de vineri si pana duminica (5 – 7 noiembrie 2010), intre orele 08.00 -20.00, fie pe esplanada Halei Centrale, fie la restaurantul „Cotnari“, cele doua spatii in care se va desfasura targul „D’ale gurii“.

Concret, ce vor putea cumpara iesenii care vor dori sa viziteze acest targ? Lapte si produse lactate, carne si produse din carne, inclusiv pasari taiate si cenatuite in ziua respectiva, legume, fructe, dulceturi, miere de albine, vinuri de casa, produse de patiserie traditionale. Si, de subliniat, toate se vor comercializa la preturi de producator, fiind expuse doar produse fabricate in Iasi.

„Targul este organizat avand ca idee principala conceptul «Fabricat in Iasi». Vor participa producatori individuali din Iasi, dar si producatori industriali preocupati de retetele traditionale. Iesenii interesati vor gasi aici produse ecologice, traditionale si biologice, bunatati despre care aproape am uitat, pe care stiu sa le gospodareasca cu mainile lor concetatenii nostri, fiind toate roade fabricate in Iasi. In aceasta perioada dificila, oferim iesenilor posibilitatea de a cumpara produse traditionale, ecologice, sanatoase, in acest fel ajutand si producatorii locali. Sunt sigur ca cei care vor vizita targul nu vor pleca acasa cu «tolba goala», produsele fiind foarte atragatoare. La fel si preturile“, a precizat Ion Manzatu, unul dintre organizatorii targului.

Deschiderea oficiala a targului „D’ale Gurii“ va avea loc pe 5 noiembrie 2010, la ora 14.00, la restaurantul „Cotnari“.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Consiliere, masurarea tensiunii si a glicemiei, gratuit, la Cortul sanatatii

Festivalul Medieval, editia a III-a

Serata pe doua roti #6

”Țara moartă”, de vineri în cinema

Scrie un comentariu: