Targul D’ale Gurii

Bucurandu-se de un binemeritat succes in randul consumatorilor, producatorii participanti la Targul D’Ale Gurii au inceput sa se gandeasca la noi produse cu care sa-si fidelizeze consumatorii.
Astfel, producatorul iesean AJC Ana Maria va prezenta la editia de saptamana aceasta a Targului D’Ale Gurii noi produse traditionale: Tochitura la borcan; Fasole cu afumatura; Chisca si drob prajit.

Organizatorii Targului D’Ale Gurii ofera iesenilor 10 motive sa nu ocoleasca Galeriile Comerciale “Stefan cel Mare” in zilele de vineri, sambata si duminica:
– Produsele traditionale pastreaza nutrientii naturali ai produsului;
– Consumul de produse fabricate in Iasi sprijina familiile agricole;
– Consumul de produse fabricate in Iasi construieste comunitati puternice;
– Produsele traditionale pastreaza diversitatea genetica, atat in randul plantelor cat si al animalelor;
– Produsele traditionale sunt OMG-free (nu sunt modificate genetic);
– Produsele traditionale sunt ecologice;
– Consumul de produse fabricate in Iasi permite pastrarea resurselor financiare in comunitate;
– Consumul de produse traditionale ajuta la conservarea peisajului agricol;
– Prin consumul de produse traditionale se pastreaza un mediu curat si sanatos;
– Consumul de produse fabricate in Iasi ajuta la crearea de noi locuri de munca pentru ieseni.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Smiley la Tiki Village

Call me on my Shellphone! @Fratelli Iasi

Sibiu Jazz Festival Competition 2017. Inscrieri

8000 likes #danceparty @Legend

Scrie un comentariu: