Targul D’ale Gurii

V-ati saturat de gustul de chimicale al preparatelor din supermarket-uri? Vreti sa aveti pe masa produse ecologice, traditionale ca sa va reaminteasca de gustul si savoarea bucatelor naturale? In prag de sarbatori iesenii pot renunta la marfa cu “e-uri si chimicale” oferita de supermarket-uri, in favoarea unor produse traditionale, ecologice. Produse fabricate in Iasi, la preturi de producator. Targul “D”ale Gurii” revine cu noi editii care se vor desfasura pana in apropierea Craciunului intr-o noua locatie: Galeriile “Stefan Cel Mare” – intrarea se face prin gangul de langa “Casa Modei”.

Prima editie din aceasta serie a Targului “D’ale Gurii” se va desfasura in acest week-end, incepand de vineri, 10 decembrie si pana duminica 12 decembrie.

Producatorii locali isi vor expune marfurile intre orele 9.00-20.00: lapte si produse lactate, carne si preparate traditionale din carne, inclusiv pasari taiate si cernatuite in ziua respectiva, legume, fructe, dulceturi, miere de albine, vinuri de casa, produse de patiserie traditionale.

Autor: Simona RELEA, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: