Targul Cadourilor de Craciun


FAYETTE EVENTS & EDUCATION si ERA Shopping PARK IASI va invita in perioada 19 – 23 decembrie 2011, la TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN, Editia 2011.

Evenimentul va avea loc in ERA Park Iasi, in Atrium.

 • PESTE 40 DE PRODUCATORI cu produse, cu specific de sarbatori
 • ATELIERE GRATUITE in 21 – 22 -23 decembrie 2011
 • TOMBOLA cu premii
 • Intrarea este libera.

  Lista celor care au creat si au adus lucruri, pentru a fi transformate in cadouri, pentru cei iubiti si dragi, este alcatuita din: artisti, artizani, mestesugari, fundatii, asociatii, magazine de jucarii si dulciuri.

  Veti gasi aici produse naturale, sapunuri facute manual de Ieseni de-ai nostri dragi, tablouri, icoane pictate pe sticla, produse artizanale cu specific de sarbatori, bijuterii de sezon, brose lucrate manual cu multa rabdare si dibacie, carti de colorat ale caror desene sunt facute de tineri care merita sa fie sprijiniti si incurajati, adevarate talente artistice, reproduceri arheologice egiptene, aztece, mayase, bizantine, grecesti, romane, dacice etc; cutii pictate, gablonturi, saculeti artizanali, esarfe, jucarii din lemn, decoratiuni si multe alte lucruri minunate pe care va lasam sa le descoperiti singuri.

  Puteti sa veniti insotiti de copii si bunici, deoarece acum nu trebuie sa va mai faceti griji, ca va surprind cand le cumparati cadoul. De data aceasta vor fi prea ocupati cu pictarea basoreliefurilor, cu realizarea de obiecte diverse din Origami sau cu manuirea decaratiunilor de Craciun, in timp ce cautati linistit cadoul preferat!

  O alta surpriza pe care o aduce acest targ, este TOMBOLA CADOURILOR oferite de firma organizatoare, FAYETTE EVENTS & EDUCATION. Fiecare client al targului se va transforma intr-un participant la tombola prin completarea unui talon, cu datele personale.

  Puteti castiga diferite cadouri constand in jucarii, dulciuri, carticele, cursuri de origami, desen, Ikebana, Feng Shui, hand made, bune maniere, decoratiuni, de construit papusi si roboti, pictura egipteana, azteca, Grecia-Roma, Quilling, Hand made – bijuterii din noduri, modelaj, vouchere cu reduceri pentru organizarea petrecerii aniversare, sau onomastice, organizarea botezului si a nuntii, animatie la diferitele evenimente speciale din viata d-voastra si a copiilor d-voastra, si multe altele.

  ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

  DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

  Mireasa mortului | Cinema Ateneu

  Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

  Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

  Scrie un comentariu: