”Targul Bucovinei” la Iulius Mall Iasi, 16-18 octombrie 2015

targul-bucovinei-2015

În perioada 16-18 octombrie 2015, Consiliul Județean Suceava organizează în colaborare cu Centrul Cultural Bucovina, Asociaţia “Produs în Bucovina” şi Iulius Mall, Iaşi, cea de-a V-a ediție a Târgului Bucovinei.

Evenimentul se adresează publicului ieşean care este invitat să deguste din produsele gastronomice tradiționale ale membrilor Asociaţiei „Produs în Bucovina” şi ale stânelor turistice prezente la eveniment şi să pătrundă în tainele meşteşugurilor alături de artiştii populari bucovineni. În cadrul târgului vizitatorii vor putea descoperi oferta turistică a judeţului Suceava, posibilităţile de cazare  şi agrement, ofertele de Crăciun şi Revelion şi nelipsitele tururi de mănăstiri.

Pentru ca voia bună să fie deplină, vă invităm să vă prindeţi în joc alături de Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu”, de grupurile folclorice și de ansamblurile artistice din judeţul Suceava care vor evolua pe scena special amenajată din parcarea Iulius Mall, Iaşi.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 16 octombrie 2015, la orele 13:00, iar manifestările vor continua și în zilele de sâmbătă și duminică între orele 10:00 – 20:00.

INFO

Consiliul Județean Suceava

www.cjsuceava.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: