Targul ART HOBBY, la Iulius Mall

In acest sfirsit de saptamina, iesenii isi pot descoperi pasiuni noi la primul expo-tirg “Art Hobby“, organizat la Iullius Mall, pina duminica inclusiv. Manifestarea de la parterul mall-ului are ca deviza “Tu ce hobby ai?“ si isi propune sa provoace interesul în special al tinerilor care nu si-au cristalizat înca o preocupare pentru timpul liber.

“Art Hobby“ reuneste aproximativ 10 expozanti, din domenii cit mai variate, de la antichitati, dansuri de societate, Internet/gaming, pina la arte martiale, fitness, pictura, arta handmade si modelism.

Printre participanti se numara Galeriile Anticariat “Dumitru Grumazescu“, Artmodelism.ro, salile de dans Univers Latino si Quasardance, Dream Fitness, scolile de arte martiale Dynamic Dojo si Kwang Gae, StarNet, magazinul Picasso si Art HandMade.

“Expozantii au pregatit pachete cu pret promotional la serviciile si produsele din cadrul tirgului. Asadar, colectionarii prezenti zilele acestea la Iullius Mall isi vor completa piesele cu articolele lipsa, iubitorii de adrenalina vor gasi noi locatiii unde sa isi testeze limitele, iar vizitatorii isi vor descoperi, probabil, o pasiune. Si pentru ca expozantii sa convinga usor publicul cit de antrenant este sa ai un hobby, simbata, de la ora 17, în food court-ul Almondo vor avea loc demonstratii de dans, arte martiale si fitness“, a precizat Simona Teodorescu, responsabil Promovare Iulius Mall. (Loredana OPREA/ Ziarul de Iasi)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: