Târgul Apicol Iași – Editia a VII-a, 14-15 martie 2015

AFIS-Targ-Apicol-Iasi

În perioada 14 – 15 martie 2015 (sambătă și duminică), la ERA Shopping Park (Păcurari) se va desfășura a VII-a ediţie a Târgului Apicol din Moldova, un eveniment  dedicat atât consumatorilor de miere de albine, cât și apicultorilor, care s-a dovedit de fiecare dată un sprijin deosebit adus promovării produselor apicole şi apiculturii româneşti.

Târgul Apicol Iași va reuni peste 60 de apicultori individuali şi firme de profil din toată ţara, dar și din străinătate, care vor pune la dispoziția publicului diverse sortimente de miere, polen, propolis, lăptișor de matcă, produse apicole – suplimente nutritive, cosmetice naturiste comercializate direct de către producători, dar și utilaje și echipamente apicole. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc sambătă, 14 martie, începând cu orele 09.00.

Intrarea este liberă.

De asemenea, în cadrul târgului se va desfășura și o sesiune de comunicări pe teme de agricultură – domeniul apicultură. Manifestarea va avea loc duminică, 15 martie, începând cu orele 09.00, în Aula Complexului ERA Shopping Park și va reuni reprezentanți ai Camerei Agricole Județene Iași, Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Iași, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Iași.

Sunteti asteptati cu multe surprize dulci la casele de marcat din Carrefour ERA.

Pentru alte detalii puteți contacta organizatorii: Dr.med.vet. Sebastian Ciocan; Tel.: 0740998084; E-mail: ciocansebi@yahoo.com.

Evenimentul este organizat de I.I.C.S.I. în colaborare cu APISROM, APEMAR, ACA – Iași, ApiCris, Camera Agricolă Județeană Iași, Apiflora – Iași și Apicola Zum-Zum.

PE ACEEASI TEMA:

”Bazarul cu minunatii” – eveniment caritabil la Cafeneaua Fika

Târg de meșteșugari și producători locali la Castelul Miclauseni

Targ Bio la Palas Mall

Targ pentru copii si bebelusi, la Retro Cafe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert extraordinar de muzica bizantina in Sala Mare a Teatrului Național

Spectacolul pentru copii „Bubico” are loc în Foaierul Cinematografului Victoria

Deschiderea Fab Lab Iasi- platformă independentă adresată comunității tehnice din Iași

Deschiderea Stagiunii 2017-2018 la Ateneul din Iași

Scrie un comentariu: