Târgul Apicol Iași – Editia a VII-a, 14-15 martie 2015

AFIS-Targ-Apicol-Iasi

În perioada 14 – 15 martie 2015 (sambătă și duminică), la ERA Shopping Park (Păcurari) se va desfășura a VII-a ediţie a Târgului Apicol din Moldova, un eveniment  dedicat atât consumatorilor de miere de albine, cât și apicultorilor, care s-a dovedit de fiecare dată un sprijin deosebit adus promovării produselor apicole şi apiculturii româneşti.

Târgul Apicol Iași va reuni peste 60 de apicultori individuali şi firme de profil din toată ţara, dar și din străinătate, care vor pune la dispoziția publicului diverse sortimente de miere, polen, propolis, lăptișor de matcă, produse apicole – suplimente nutritive, cosmetice naturiste comercializate direct de către producători, dar și utilaje și echipamente apicole. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc sambătă, 14 martie, începând cu orele 09.00.

Intrarea este liberă.

De asemenea, în cadrul târgului se va desfășura și o sesiune de comunicări pe teme de agricultură – domeniul apicultură. Manifestarea va avea loc duminică, 15 martie, începând cu orele 09.00, în Aula Complexului ERA Shopping Park și va reuni reprezentanți ai Camerei Agricole Județene Iași, Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Iași, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Iași.

Sunteti asteptati cu multe surprize dulci la casele de marcat din Carrefour ERA.

Pentru alte detalii puteți contacta organizatorii: Dr.med.vet. Sebastian Ciocan; Tel.: 0740998084; E-mail: ciocansebi@yahoo.com.

Evenimentul este organizat de I.I.C.S.I. în colaborare cu APISROM, APEMAR, ACA – Iași, ApiCris, Camera Agricolă Județeană Iași, Apiflora – Iași și Apicola Zum-Zum.

PE ACEEASI TEMA:

HubriFair – Targ de Dragobete

BagExpo, la Palas Mall

Targ de Vinyluri @7 Hills Pub

Evenimentele din acest weekend de la Iulius Mall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Georgiana Sandu, întâlnire cu fanii și lansare de carte la Iași

Ora Pamantului 2018

Campania de incluziune digitală Hai pe NET!, Ediția 2018

Program Cinema Ateneu: 19-25 martie 2018

Scrie un comentariu: