Târgul AGRALIM a împlinit 10 ani

Compania Abplus events in parteneriat cu cele mai importante instituții și asociații agricole din România și Republica Moldova vă invită în perioada 20 – 23 septembrie, la Târgul pentru Fermieri AGRALIM, cel mai amplu spectacol de tehnică agrară și demonstrații din Estul țării.

Repere importante din programul de evenimente

  • joi, 20 septembrie 14.00 – 16.00 – Forumul Agricol “Rolul Regiunii de NE în dinamica agricolă a Romaniei”,
  • vineri, 21 septembrie 10.00 – 18.00 – Întâlnirea crescătorilor de animale de rasă din regiunea de Nord – Est, urmată de vizită la fermele de elita din județ,
  • sâmbătă, 22 septembrie 10.30 – 13.00 – Conferința “Accesul și procesatorilor agricoli la piață”.

Holstein Ro și Angus Ro parteneri în organizarea Expoziției de Animale de Rasă “Excelența în Zootehnie”

Simultan cu Târgul AGRALIM se va desfășura Expoziția de Animale de Rasă “Excelența în Zootehnie” care va reuni cele mai reușite exemplare de animale de rasă – bovine de carne raseleAberdeen Angus, Salers, Aubrac, Red Angus, Galloway, Highland, Sura de stepa, Limousine, Charolaise, Baltata Romaneasca, bovine de lapte rasa Holstein, ovine și caprine rasele Ile de France, Karakul, Tigaie, Turcana, Suffolk Englezesc, Merinos, Texel, Sannen, Boier.

Vă invităm să accesați în permanență site-ul www.agri-events.ro pentru a fi la curent cu noutățile din cadrul programului AGRALIM.

INSCRIERE

Înregistrarea online se poate realiza până Duminică 16 septembrie, ora 24.00. După această dată, accesul la eveniment se poate realiza doar pe baza de biletului de intrare achizitionat de la casa de bilete din cadrul expozitiei, 8 lei / zi / persoană sau pe baza invitației de vizitare primite de la organizator sau parteneri.

INFO

ABplus events SRL

Iasi, Stefan Cel Mare si Sfant 26

office@abplus.ro

www.agri-events.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: