Târg virtual de joburi pentru medici

targ-virtual-de-joburi-pentru-medici-online-foto-2015
Medicii sau asistenţii sociali care vor să lucreze în străinătate au ocazia să aplice pentru un loc de muncă de acasă. Cel mai mare târg online de cariere medicale din Europa, care poate fi accesat şi de sibieni, ,,şi-a deschis porţile”. Evenimentul este organizat de Careers in White International sau Cariere în Alb, aşa cum este cunoscut în România şi este deschis până pe 5 iulie. Participanţii pot să descopere ce oportunităţi îi aşteaptă peste hotare şi să discute online cu potenţiali viitori angajatori.

Campaniile de recrutare europene caută personal medical din toate domeniile: medici rezidenţi şi specialişti, asistenţi medi­cali, studenţi la medicină, medici stomatologi, fizio-kinetoterapeuţi, moaşe, farmacişti, cercetători şi personal auxiliar.

Candidaţii îşi pot depune CV-ul direct pe site. Fiecare companie are un stand de prezen­tare cu informaţii, bannere, video de pre­zentare, date de contact, job-urile dispo­nibile, iar aceştia pot accesa secţiunea de chat pentru a discuta în mod public sau privat cu recrutorii.

Până în prezent sunt 600 de locuri de muncă oferite de 25 de companii de recrutare, care pot fi accesate din faţa calculatorului de medicii şi asistentele care vor să lucreze peste hotare, potrivit Digi24. 18.000 de medici, asistenţi medicali, sto­matologi şi farmacişti din Europa au aplicat la acest târg, anul trecut, iar jumătate dintre ei au fost români, conform aceleiaşi surse.

Citește mai mult pe www.tribuna.ro.

Vizitează târgul pe Careers In White.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: