Târg tradițional de Paște, Târg Handmade și expoziția „Salonul de Primăvară” la Palas

Targ traditional de Paste-palas-iasi
Cei care doresc să se pregătească pentru Sărbătorile Pascale, cu bunătăţi pentru masa în familie sau cu daruri de Iepuraş, sunt aşteptaţi în această săptămână, la Palas Mall. Cea mai îndrăgită destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber îi invită pe clienţi la două târguri tematice: Târgul tradiţional de Paşte şi Târgul Handmade by Fayette.

Târgul tradiţional de Paşte va avea loc de miercuri, 16 aprilie, până vineri, 18 aprilie 2014 inclusiv, în Atriumul Palas Mall. Expozanţii – producători, distribuitori şi maeştri populari – vor veni la mall cu o varietate de preparate culinare, articole de artizanat şi decoraţiuni specifice. Ouă încondeiate, dulciuri tradiţionale şi nu numai, produse de panificaţie şi preparate din carne, miere, dulceţuri, vinuri alese, flori, dar şi accesorii decorative pentru casă – toate vor putea fi cumpărate de la Palas Mall, în cele trei zile dedicate târgului.
Targ handmade-palas-afis
De joi, 17 aprilie, cei aflaţi în căutarea unui cadou special de Iepuraş, sunt invitaţi în zona Hervis din Palas Mall, unde are loc Târgul Handmade by Fayette. Până sâmbătă inclusiv, clienţii vor putea alege dintr-o varietate de daruri unicat, lucrate cu mult talent şi îndemânare, precum: obiecte şi decoraţiuni pascale, podoabe, cutii de bijuterii, accesorii vestimentare, tablouri şi icoane.
Până pe 19 aprilie, clienţii Palas Mall pot câştiga zilnic câte un sejur, pentru două persoane, în Maramureş. În plus, primii 150 de clienţi ai fiecărei zile sunt premiaţi cutricouri fashion cu motive tradiţionale, bijuterii, decoraţiuni, vouchere de cumpărături,ceaiuri fine şi invitaţii la cafea.
salonul-de-primavara-afis-iasi-palas-2014
Clienţii care doresc să îşi îmbogăţească experienţa de shopping cu un eveniment de artă sunt invitaţi în Galeria Palas Mall, din zona intrării Subway, până pe 24 aprilie, să admire lucrările „Salonului de Primăvară”. Expoziţia reuneşte tablouri realizate de pictori din cadrul Uniunii Artiştilor Plastici Iaşi.

INFO

W: palas mall, www.palasiasi.ro
E: pr@palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: