Targ traditional de Paste si ”Labirintul Iepurasului”, la Palas Iasi

Palas Mall

Până vineri, 29 aprilie 2016, în Atriumul Palas Mall, clienții pot găsi standuri cu idei de cadouri sau preparate pentru Paște. Vor putea alege de la târg ii, piese vestimentare și accesorii cu motive tradiționale, cozonaci, pască și bunătăți pentru masa de sărbători, precum și ouă încondeiate. De asemenea, dacă sunt în căutarea unor cadouri unicat, pot opta pentru podoabe, cutii de bijuterii pictate și alte decorațiuni lucrate manual.

Pentru a se distra din plin în vacanță, copiii sunt invitați în continuare să descopere „Labirintul Iepurașului”, amenajat în Atrium. Iepurașul va fi prezent în fiecare zi până vineri inclusiv, în intervalul orar 16.00 – 20.00, pentru a-i premia pe copii cu delicii din ciocolată belgiană. Tot aici, năzdrăvanii pot participa la un concurs de desene, unde premiul cel mare, acordat prin tragere la sorți, este un ou de ciocolată de 8,5 kg.

În continuare, cei care fac cumpărături în valoarea de minimum 150 de lei participă la campania „De Paşte, suntem împreună”, care se desfășoară până pe 30 aprilie. Zilnic, primii 200 de cumpărători primesc cadouri garantate. În plus, trei clienți norocoși, desemnați prin tragere la sorți, vor fi răsplătiți cu garderobe pentru întreaga familie, în valoare de 3.000 de lei fiecare, constând în cecuri de cumpărături la brandurile preferate din mall.

Primele extrageri au avut deja loc, pe 17 și 24 aprilie, iar ultima va fi pe 30 aprilie.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

PE ACEEASI TEMA:

Târgul de Cariere Iasi, ediția a 18-a

Vinurile micilor producatori din Republica Moldova prezente la Festivalul ”Vin la Cultură”

Evenimentele din acest weekend de la Iulius Mall

Târgul pentru Școală EXCELSIOR 2018

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Teatru de revistă cu Alexandru Arșinel și Vasile Muraru

Deschiderea Pieței de Crăciun la Ateneu

Expoziția „Jurnal de călătorie (1830-1930)”, la Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu”

„Expansiunea unui domeniu: telecomunicațiile în timp de război” – Expoziție interactivă și ateliere educaționale

Cuvinte cheie: , , , ,

Scrie un comentariu: