Targ Handmade “Primavara la Golia”

Asociatia „Centrul de Promovare Turistica” Iasi, cu sprijinul Primariei Iasi, organizeaza Targul cu vanzare de obiecte handmade „Primavara la Golia”.

Targul se va desfasura in perioada 7-10 martie 2012, in intervalul orar 12.00-18.00, in parcarea din fata Manastirii Golia (zona rond tramvai Targu Cucu). Targul reuneste peste 20 de participanti, fiecare aducand nota sa de originalitate, inspiratie si indemanare. Toate acestea se regasesc in obiectele unicat expuse spre delectarea iesenilor si nu numai. Bijuterii, felicitari, martisoare, obiecte de artizanat si multe idei de cadouri ii asteapta pe iesenii ce vor sa fie vestitorii primaverii pe toata perioada lunii martie!

Evenimentul face parte din seria de actiuni de promovare a Iasului, a oamenilor sai deosebiti care aduc un plus de frumusete si de notorietate orasului nostru. De asemenea, Asociatia „Centrul de Promovare Turistica” Iasi continua sa promoveze Ansamblul Monument Istoric Manastirea Golia, locatie in care se desfasoara evenimentele organizate de Centrul de Promovare Turistica Iasi. Ati ratat martisorul? Nu-i nimic! La noi veti gasi cadoul potrivit pentru cei dragi!

Asociatia „Centrul de Promovare Turistica” Iasi a fost infiintata in cadrul Proiectului „Reabilitarea si dezvoltarea turistica a ansamblului monument istoric Manastirea Golia” si isi propune restaurarea, protectia, conservarea si promovarea obiectivelor turistice din judetul Iasi in vederea realizarii si dezvoltarii unui turism sustenabil.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: