Targ handmade la Iulius Mall Iasi

Iulius Mall vine în întâmpinarea ieşenilor care caută, zilele acestea, cadouri cât mai originale şi simpatice pentru a umple tolba Moşului.

Cei mai talentaţi creatori de produse handmade din Iaşi şi-au dat întâlnire la parterul Iulius Mall, zona Starnet, în perioada 14 – 23 decembrie 2018. Aceştia îi aşteaptă pe clienţi cu cele mai frumoase articole, pe care le-au lucrat manual, cu multă migală şi drag, pentru a fi dăruite de Crăciun. Jucării, bijuterii şi accesorii pentru doamne şi domnişoare, cadouri unicat, decoraţiuni pentru casă şi alte produse cu dichis îi vor încânta pe cei care vor vizita târgul. De aici nu lipesc ornamentele care vor înfrumuseţa bradul de Crăciun sau împletiturile călduroase numai bune pentru zilele de iarnă.

Cumpărăturile de sărbători sunt mai plăcute atunci când eşti premiat. Campania „Freestyle Holidays” de la Iulius Mall continuă să împartă cadouri celor mai împătimiţi clienţi ai săi. La tombola iernii se pot înscrie cei care fac shopping în valoare de minimum 100 de lei și merg cu bonurile la Centrul Info.

Zilnic, primii 150 de participanți vor fi recompensanţi cu vouchere de cumpărături, păturici călduroase, cozonaci, ciocolată caldă, sucuri delicioase, sticle de vin sau cosmetice. În plus, în Ajunul Crăciunului, Iulius Mall îi va îndeplini unui client dorinţa de merge într-o vacanţă şi va desemna, prin tragere la sorţi, câştigătorul unui sejur pentru patru persoane, în valoare de 3.000 de euro, într-o staţiune de ski la alegere.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FBwww.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: