Targ de toamna in parcarea supermarketului Billa/ 13-23 septembrie

logo billa - targ de toamnaParcarea supermarketului Billa va fi transformata in perioada 13-23 septembrie intr-un Targ de Toamna. Cu aceasta ocazie gospodinele vor avea ocazia sa se aprovizioneze pentru conservele de iarna. O gama larga de fructe si legume va fi pusa la dispozitia celor interesati.

„Astfel de activitati fac parte din planul nostru pe termen lung de a fi alaturi de clientii nostri si a le oferi cele mai bune produse la cele mai avantajoase preturi. Dorim sa promovam alimentatia sanatoasa si sa incurajam consumul produselor romanesti, de aceea si invitam pe toti clientii nostri intr-un loc in care se pot bucura de toate acestea“, a declarat Sorana Georgia, director executiv al Billa Romania.

Decorul evenimentului va fi unul prin care clientii pot intra mai bine in atmosfera de toamna, dupa cum au afirmat reprezentantii supermarketului.

„Prin aceasta traditie a zilei Recoltei le oferim oportunitatea sa se bucure de o atmosfera inedita de toamna si de produse specifice la preturi avantajoase“, a mai precizat Sorana Georgia.

Evenimentul se afla deja la a doua editie si se va desfasura concomitent in treisprezece orase, printre care se numara Bucuresti, Cluj, Timisoara si Ploiesti. Supermarketurile Billa au aparut pe piata romaneasca din luna februarie a anului 1999, atunci cand a fost deschis primul magazin in Bucuresti. In prezent, in tara exista 66 de magazine Billa in care lucreaza peste 3.500 de angajati.

Locatie

Adresa: Str. Arcu, Nr. 29, Iasi

Info

Telefon: 0232/264314

Website: www.billa.ro

Sursa: Ziarul de Iasi; Autor: Lidia Rusu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: