Târg de Produse Traditionale si Tărănesti la USAMV

Consiliul Judetean Iasi prin Camera Agricolă Judeţeană Iasi si în parteneriat cu Universitatea de Știinte Agricole si Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iasi vă invită să participati la Târgul de Produse Traditionale si Țărănesti autentice 24-26 Octombrie pe Aleea M. Sadoveanu, nr.3. Deschiderea oficială va avea loc în data de 24 octombrie ora 13.00.

La acest târg vor participa peste 20 de producători agricoli si mestesugari din comunele judetului Iasi, care vor prezenta si comercializa produse traditionale si tărănesti de sezon.

Târgul de Produse Traditionale si tărănesti autentice este un eveniment dedicat micilor producători, unde consumatorii pot cumpăra produsele traditionale si locale românesti, alimente traditionale si proaspete direct de la cei care le produc.

Acest târg face parte din seria de actiuni din cadrul proiectelor privind sustinerea micilor producători demarată de Consiliul Judetean Iasi încă de la începutul anului trecut. Targul desfăsurat la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicină Veterinară Ion Ionescu de la Brad Iasi, cu prilejul Simpozionului Stiintific International al Facultătii de Agricultură, este la a II-a editie.

Parteneri de organizare: Primăria Municipiului Iasi, Facultatea de Agricultură, Directia Sanitar Veterinară si pentru Siguranta Alimentelor Iasi.

INFO

www.uaiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: