Targ de produse culinare traditionale “De Paste la Golia”

Asociatia „Centrul de Promovare Turistica” Iasi, in parteneriat cu Primaria Iasi, organizează Targul de produse culinare „De Paste la Golia”. Targul se va desfasura in perioada 6-8 aprilie 2012, in intervalul orar 11.00-18.00, in parcarea din fata Manastirii Golia (zona rond tramvai Targu Cucu).

Produse de post, preparate din carne, branzeturi, produse de patiserie si cofetarie si multe alte bunătăţi specifice perioadei pascale ii asteapta pe toti iesenii. Oferta este variata astfel ca târgul reunește peste 20 de expozanti, din judetul Iasi, care vă vor ademeni cu zacusca, dulceata, fructe proaspete, compot, produse de panificatie si patiserie, produse din carne, zacusca de peste, salata de ciuperci, specialitati de cascaval, salate diverse, branzeturi si altele.

Evenimentul face parte din seria de actiuni de promovare a Iasiului, a produselor culinare preparate dupa metode traditionale si a oamenilor sai care continua sa pastreze valorile autentice romanesti.

De asemenea, Asociatia „Centrul de Promovare Turistica” Iasi continua sa promoveze Ansamblul Monument Istoric Manastirea Golia, locație în care se desfasoara evenimentele organizate de Centrul de Promovare Turistica Iasi.

Asociatia „Centrul de Promovare Turistica” Iasi a fost înfiintata in cadrul Proiectului „Reabilitarea si dezvoltarea turistica a ansamblului monument istoric Manastirea Golia” si isi propune restaurarea, protectia, conservarea si promovarea obiectivelor turistice din judetul Iasi in vederea realizarii si dezvoltarii unui turism sustenabil.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: