Targ de locuri de munca

Una din marele companii americane din domeniul producerii componentelor auto, Lear Corporation România, va organiza, vineri, un târg de joburi pentru ocuparea în perioada imediat următoare a aproximativ 300 de posturi în cadrul noii fabrici din Iaşi.


Agenţia  Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi în colaborare cu LEAR Corporation România Iasi TRIM Division organizează un Târg de joburi pentru ocuparea a aproximativ 300 posturi din cele 1500 preconizate a fi ocupate în următorii 2 ani la Iasi, în cadrul noii fabrici din parcul logistic SOLO de la Leţcani. Evenimentul va avea loc în intervalul orar 9.00-14.00, la Casa de Cultură a Studenţilor – Iaşi, sala „Foaier”.

Fabrica de la Iaşi urmează să deservească toţi marii producători auto din Europa şi se se va ocupa, în principal, cu producerea tapiţeriei auto, potrivit unui comunicat al companiei.

Lear creşte în continuare şi ne bucurăm să deschidem noua fabrică la Iaşi, cunoscut ca un centru major pentru industria textilă”, a declarat în comunicat Gideon Jewel, preşedinte al diviziei Lear de scaune auto pentru Europa şi Africa.

Fabrica din Iaşi este cea de-a patra unitate deschisă de Lear în România. Compania mai deţine, la Piteşti şi Câmpulung, unităţi care se ocupă cu producerea de sisteme si cablaje electrice pentru autovehicule. Lear Corporation, cu sediul în Southfield, Michigan, are 113.000 de angajaţi în 36 de ţări şi este listată la bursa de la New York.

Activitatea de promovare a posturilor vacante si strângerea de CV-uri a celor interesati vor avea loc vineri, după cum urmează:

PROGRAM

  • 09.00 – 09.30  – Prezentare LEAR
  • 09.30 – 14.00 – Aplicatii si informatii despre joburile disponible

Investitia LEAR de la Letcani aduce pentru ieseni un plus de sperantă în crearea de locuri de muncă si oportunitatea de a se dezvolta într-un mediu corporatist. AJOFM Iasi este o institutie lider regional în măsuri active destinate ocupării locurilor de muncă având ca scop principal cresterea gradului de ocupare în judetul Iasi. În cadrul acestei actiuni comune vor fi identificate cele mai potrivite persoane pentru locurile de muncă create ca urmare a investitiei americane. AJOFM Iasi a sustinut si sustine în continuare investitia companiei LEAR prin activităti de formare profesională destinate persoanelor ce vor fi selectate în urma procesului de recrutare realizat de către angajator”, a declarat dna Gabriela Vasilache, Director Executiv AJOFM Iasi.

INFO

ajofmiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: