Târg de locuri de muncă Iasi/ 24 octombrie 2012

Târg de locuri de muncă Iasi/ 24 octombrie 2012Fundația EuroEd organizează miercuri, 24 octombrie 2012, orele 11:00 – 18:00, ”Târgul locurilor de muncă”, la Teatrul Luceafărul din Iaşi ( intrarea principală). Evenimentul este organizat în cadrul proiectului cu titlul ”Îmbunătățirea capacității de ocupare în Regiunea Nord – Est”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 –  2013. Investește în oameni!

Deschiderea oficiala va avea loc Miercuri, 24 octombrie, ora 10:00, Foaierul Teatrului Luceafarul

Vor participa :

  • Dl. Ciprian Necula – Director executiv adjunct AJOFM IASI
  • D-na Andreea Carnaru – Consilier executiv Camera de Comert si Industrie Iasi
  • Reprezentanti oficiali ai  ITM Iasi
  • Reprezentantii Fundatiei EuroEd Iasi
  • Angajatorii care isi vor expune oferta de locuri de munca.

Târgul de locuri de muncă va reuni angajatori din Regiunea Nord – Est, ONG –uri și companii în căutare de forță de muncă. Sunt așteptate toate persoanele interesate de dezvoltarea carierei profesionale.
În cadrul evenimentului, vizitatorii vor putea beneficia de consiliere din partea unei echipe de experți, vor putea consulta oferta de locuri de muncă și interacționa cu potențiali angajatori în vederea ocupării unui loc de muncă.

Obiectivele proiectului sunt: facilitarea integrării pe piața muncii, atragerea și menținerea a cât mai multor persoane pe piața muncii, îmbunătățirea capacității de ocupare a persoanelor inactive, a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și a șomerilor, în special a șomerilor de lungă durată.

Accesul participanților este GRATUIT!

INFO

Pentru informații suplimentare privind proiectul contactați Fundația EuroEd, cu sediul în Iași, Str. Florilor nr. 1 C, telefon 0232 252 850, emaill oana.mihoci@euroed.ro,  www.nusomaj.info.ro;

Pentru informaţii suplimentare privind participarea la Târgul de locuri de muncă, vă rugăm să ne contactaţi la urmatoarele date decontact:
– andreea@b2bagency.ro,
– targdejoburi@b2bagency.ro,
– telefon 0744.617.712.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Caravana ŠKODA la ERA Shopping Park

Noi provocări pentru Patricia Pop, prima femeie care traversează România cu tractorul

Scriu în culori – „Fă o copertă nouă cărții preferate!”

Expoziția „Chipuri și cămeși”

Scrie un comentariu: