Târg de jucării și dulciuri, în Crăciunia din Palas Mall/ 17 – 23 decembrie

Târg de jucării și dulciuri, în Crăciunia din Palas Mall/ 17 – 23 decembrie afisÎn Crăciunia, tărâmul de poveste din Palas Mall, atmosfera sărbătorilor continuă cu evenimente speciale. Târguri de cadouri, concerte de colinde şi premii surpriză se află pe agenda începutului de săptămână petrecut la Palas Mall.

În perioada 17 – 23 decembrie 2012, clienţii Palas Mall sunt invitaţi la un Târg de Jucării şi Dulciuri Crăciunia. În zona Atrium, prichindeii şi părinţii lor vor putea alege de la jucării handmade, până la cele mai moderne aplicaţii şi jocuri educative. Printre magazinele care îi vor impresiona pe copii se numără VarunaS, Jo’Kee, Toyz Planet, Salamandra Kids, Cărtureşti şi Librarium.

Pentru năzdrăvanii amatori de dulciuri, în cadrul târgului vor fi expuse şi bunătăţi ale copilăriei. Cămara lui Baciu, La Folie Boulangerie, Casa Tradiţiei, CTS Corner, Moo Bakery, Clătita Uriaşă, Delicatese Larisa, Prisaca Bârnova, Măriuca, Dolcezze Siciliane Il Padrino şi Hungarian Multisweet se vor asigura că cei mici se înfruptă din deserturile tradiţionale sau ale altor gastronomii internaţionale.

Luni, 17 decembrie 2012, de la ora 14.30, cei aflaţi la cumpărături în Palas Mall vor fi încântaţi de colindele a 12 tineri talentaţi. Concertul este organizat de Crucea Roşie, cu scopul de a strânge fonduri pentru 12 familii nevoiaşe, în prag de sărbători.

Tot luni, începând cu ora 17.00, în piaţeta centrală din Palas Mall va putea fi vizitat un târg aparte de Crăciun. Evenimentul este o iniţiativă a Şcolii Speciale pentru Nevăzători din Târgu Frumos, care propune ieşenilor o colecţie de obiecte lucrate de către cei mai iscusiţi copii cu probleme de vedere.

Seara de 17 decembrie este dedicată melodiilor de iarnă americane. Începând cu ora 17.00, în Atriumul Palas Mall vor răsuna colindele „Ambasador Christmas”, iar de la ora 20.00, ieşenii vor fi spectatorii unui recital  „Alex Jaxx American Christmas”.

Moşul îi aşteaptă zilnic pe cei mici, în intervalul orar 17.00 – 21.00, în cartierul său din Atrium Palas Mall. În plus, spiriduşii simpaticului bătrânel vor premia cea mai frumoasă scrisoare pentru Moş Crăciun, dintre cele lăsate de prichindei în cutia poştală, până pe 22 decembrie.

INFO

www.palasmall.ro

www.palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: