Targ de jucării | Chez Les Amis

Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim. Îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm”, spunea Bernard Shaw.  WiRAL Party organizează un eveniment interactiv duminica, 27.03.2021, numit <Târgul de Jucării>.

Micii negustori, vor transforma cafeneaua din Alexandru, intr-un loc pitoresc, plin de culoare, un spațiu in care jocul se impletește frumos cu lecțiile despre generozitate si despre viața reală. Proiectul își propune realizarea unui dialog direct, nemijlocit, dar și încurajarea generației tinere de a cunoaște și proteja, de a-și însuși și perpetua tradiția culturală.

Într-o lume în care totul se clatină, copiii au nevoie de suflete care să-i mângâie, care să-i susțină, drept urmare, invităm toți părinții și bunicii, duminică , in intervalul 11-14.00, în interiorul cafenelei Ches , să ia parte la proiectul nostru educațional cumpărând jucării, prețurile sunt cuprinse între 5 și 15 lei! Vă așteptăm cu mic, cu mare în lumea noastră magică!

PARTICIPARE

Condiții generale : Taxa de participare pentru copil: 35 lei ( se oferă o ciocolata calda sau un fresh pentru copii ). Vârstă: 6-14 ani. Fiecare copil trebuie sa își aducă jucării /cărți /jocuri educative în stare funcțională și igienizate cât mai bine. Locuri disponibile: 12. Se asigura un “training” înainte de începerea târgului privind etichetarea, modalități de vânzare a jucăriilor!
Dress Code: Blugi +Bluza /cămașă albă. Telefon: 0740312386

INFO

Chez Les Amis Cafe

Piata Sf. Anton de Padova, Iasi

www.facebook.com/Chez-Les-Amis

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: