Targ de cafea si ceai la Auchan

targ-de-cafea

Începând cu 28 ianuarie 2015, timp de două săptămâni, Auchan își întâmpină clienții cu cea de-a treia ediție a Târgului de cafea și ceai. O selecție de peste 300 de sortimente din toată lumea este disponibilă pe aleea centrală din hipermarket.

Veți găsi o gamă bogată de cafea dar și de ceai din țări recunoscute pentru producția acestor produse, completată de un sortiment variat de băuturi calde și băuturi alcoolice din țări cu tradiție.

Special în această ediție:

Cafea – peste 200 de produse – origini din țări renumite precum Brazilia , Peru, Mexic, Guatemala,
Columbia, Vietnam, Turcia, și altele. Vor fi prezente sortimente de cafea macinată, boabe și solubilă,
cafea cu arome (ciocolată, vanilie, caramel, irish cream), cafea decofeinizată, espresso, capsule de cafea, dar și ciocolată caldă și cappuccino. Gama de cafea este completată și de o sortimentație de produse vrac pentru cei care doresc să achiziționeze cantități mai mici sau mai mari.

Ceai – peste 100 de produse – pentru toate gusturile: ceai de plante, ceai verde, ceai negru, ceai de fructe, ceai instant, ceaiuri funcționale. Gama de ceaiuri este completată și de o sortimentație de produse vrac pentru cei care doresc să achiziționeze cantități mai mici sau mai mari.

Produse complementare ce oferă o savoare deosebită cafelei sau ceaiurilor: miere tei, salcâm, polifloră, zahăr brun nerafinat, biscuiți, gauffre. Nu vor lipsi nici recipientele în care pot fi servite cafeaua și ceaiul dar și produse care pregătesc aceste băuturi speciale: espressor, cafetieră, râșniță, fierbător, ceainic, infuzor, ibric, căni normale și termice, seturi ceai, cutii pentru păstrarea ceaiurilor și cafelei.

INFO

Auchan

www.auchan.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: