Oferte de Craciun si Revelion la Targul de Turism “Salutari din vacanta”

Targ cu oferte de Craciun si Revelion, la Iulius Mall/ Targul de Turism "Salutari din vacanta" afisIesenii care vor sa-si petreaca sarbatorile de iarna in afara Iasului au la dispozitie in acest weekend Targul de Turism “Salutari din vacanta”.

Sambata si duminica, la parterul Iulius Mall, vor fi prezente agentii de profil din Iasi, care ii asteapta pe clienti cu oferte speciale de Craciun si Revelion, in tara si in strainatate. Cei care doresc sa mearga la ski sau sa viziteze faimoasele targuri de Craciun din orasele europene vor gasi la Iulius Mall o gama completa de pachete turistice, expozantii pregatind si preturi speciale.

Targul “Salutari din vacanta” de la Iulius Mall le poate aduce iesenilor unul din cele opt sejururi in destinatii superbe din tara, daca participa la tombola cu premii. Pentru a se inscrie, clientii trebuie sa viziteze targul, sa cumpere in valoare de minimum 50 de lei din orice magazin Iulius Mall, sa completeze talonul de participare si sa il introduca in urna de la Centrul Info. Fiecare expozant a pregatit pentru vizitatori cate o vacanta deosebita, valabila pentru doua persoane, astfel: sejur in Dorna Arini, sejur la Voronet, sejur la Predeal, Revelion la Sangiorz Bai, sejur in Mamaia, weekend la Vatra Dornei si doua petreceri de Revelion in Iasi. Extragerea premiilor va avea loc duminica, 25 noiembrie, la ora 21.00, acestea fiind oferite de catre participantii la targul de turism si anume: Malya Travel, Net Travel, Sindi Tour, Kusadasi, Mareea, Congress Hall Palas, El Quatro Boutique Hotel si Pensiunea Aristocrat.

Sursa: www.ziaruldeiasi.ro; Autor: Gabriela CURELARU

INFO

www.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: