Târg al activităților extrașcolare, în week-end, la Iulius Mall

Iulius Mall-targ-activitati-extrascolareTÂRGUL ACTIVITĂȚILOR EXTRAȘCOLARE, LA IULIUS MALL IAȘI, ÎN WEEK-END

Iulius Mall găzduieşte în acest week-end o nouă ediţie a Târgului Activităţilor Extraşcolare, ocazie cu care părinţii pot alege cele mai interesante oferte de petrecere a timpului liber pentru copiii lor.

Organizat sâmbătă şi duminică, evenimentul reuneşte la parterul Iulius Mall aproximativ25 de participanţi din domenii diverse, precum centre de limbi străine, şcoli de televiziune, actorie şi teatru, agenţii de modelling, cluburi de dans, muzică, pictură,sport şi multe altele.

Copiii cu înclinaţii artistice pot opta pentru cursuri de scriere creativă, design vestimentar sau textil, handmade, pictură, desen, teatru, actorie, chitară, artă vocală şimuzică. Prichindeii plini de energie se pot înscrie la dansuri sportive, balet, dansuri populare şi multiculturale, cluburi de arte marţiale, tenis şi chiar la fotbal feminin. Piticii care visează să devină vedete şi să urce pe scenă sunt aşteptaţi la cursuri de televiziune şimodelling. La târg vor fi prezente şi centre educaţionale recreative, unde cei mici îşi pot descoperi şi dezvolta abilităţile, aptitudinile şi cunoştinţele. De la târg nu lipsesc centrele de limbi străine, copiii având ocazia de a învăţa engleza, germana, franceza şi italiana.

Cluburile de agrement prezente pun la dispoziţie cursuri de echitaţie, sesiuni de tir cu arcul, căţărare şi alte opţiuni antrenante. În plus, expozanţii propun activităţi recreative şi pentru copiii cu dizabilităţi.

Pe lângă ofertele tentante, cluburile participante vor oferi publicului demonstraţii antrenante, pentru ca cei mici să experimenteze farmecul activităţilor extraşcolare propuse.

INFO

iuliusmall.com
pr@iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: