Taraful Domnesc live- muzica populara si lautareasca veche | GRAMPS HAMAK

Incepand cu acest week-end incepe seria unor evenimente cu muzica populara si lautareasca veche, ce se vor desfasura pe terasa acoperita a restaurantului Gramps Hamak. Pentru nopti lungi de vara terasa a fost dotata cu incalzitoare de exterior si paturici in caz de nevoie.

In weekend, #PoftaDeNatura se imbina cu muzica si voia buna sustinuta de cei de la Taraful Domnesc de la 6 dupa amiaza pana tarziu in noapte.  Bunatati pot fi servite de pe meniul  a la carte!

REZERVARE

Rezervarile se pot face la telefon 0757845722 sau 0744474235  sau printr-un mesaj privat, pe Facebook. Rezervările NU vor fi păstrate mai mult de 30 de minute. Momentan nu vom luate rezervari mai mari de 4 persoane la aceeasi masa, chiar daca sunteti prieteni si va cunoasteti de mult. Din pacate, situatia actuala ne impune cateva reguli de baza, pentru a ramane sanatosi si a nu-i imbolnavi pe cei din jur:

Mesele vor fi la o distanta de 2 metri una de cealalta, cu un culoar de 1,5 metri. O sa va rugam sa le lasam asa fara a le uni sau misca. Pe terasa vei gasi gel dezinfectant, iar noi te vom ruga sa folosesti o masca/manusi cand te deplasezi intre mese. Daca nu ai una, cere si vei primi una. Vi se vor inmana declaratii GDPR si un mic tabel cu numele și numărul de telefon, pe care va rugam sa le completati pentru a fi folosite exclusiv in interesul autorităților-pentru ca aceștia să poată lua legătura cu voi în cazul unui eveniment nefericit de apariție a unui focar de COVID-19.
Păstreaza distanța față de persoane straine, chiar și după câteva pahare de vin.

PS: Intrare gratuita si meniu a la carte

INFO

Gramps Hamak

Strada Izvoarelor nr. 8, Bârnova

www.hamak.ro

www.gramps.ro

www.facebook.com/GrampsHamak

PE ACEEASI TEMA:

Acoustic Sunsets cu Andra Botez

RoadkillSoda – live at RocknRolla Iasi

Ultra Live Show Delia

Jazz pe terasa | Restaurant Turnul de apa

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Concert de muzică populară în aer liber

EXPOZIȚIA „NATURALISM ABSTRACT ȘI CULORILE SPIRITULUI” – LILA LUNGULESCU

EXPOZIȚIE DE GRAFICĂ – ,,MESAGERUL” – NISTOR MIHAI DAN

Lansare de carte și dezbatere „Viața pe Facebook. Dau like deci exist”

Scrie un comentariu: