Tangoul de demult @Restaurant Traian

tangou-traian

În contrast cu viziunea actuală pe care o avem despre Tangoul dansat la serate strălucitoare, în care doamne în rochii superbe dansează cu barbaţi în smokinguri şi fracuri elegante, într-o ambianţă luxoasă, Tangoul s-a născut, de fapt, în zona sordidă a societăţii, in suburbiile din Buenos Aires. Improvizaţia coregrafică era plină de efluvii emoţionale, temperament şi gesturi lascive, fiind acompaniată de muzica unui trio de instrumente care, în general, era format dintr-un pian, o chitară şi un bandoneon.

Despre pasiunea din tangoul de demult povestim în paşi de dans, alături de echipa Atelierul de Tango din Iaşi, miercuri 29 aprilie, începând cu ora 18.30, la Restaurant Traian. Sunteti invitati să petreceţi o seară remarcabilă savurând un meniu delicios şi dansând alături de prieteni pe acordurile muzicale live semnate de Formatia Lyris din Iasi.

Cei mai norocoşi dintre participanţi vor câştiga premii frumoase la tombola serii, iar meniul special pregătit de bucătarii Restaurantului Traian, beneficiază de un discount de 10%.

REZERVARE

Pentru detalii și rezervări vă stăm la dispoziție la numerele de telefon:0759/010 926 ;0747/819.238.

INFO

Restaurant Traian

Piața Unirii, nr.1.

www.facebook.com/restauranttraian.iasi

restauranttraian.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”O poveste descalcita” la Ateneu

Gaudeamus: Odiseea Zeilor

Grand Opening – Taverna Racilor Casa Pogor Iasi

Hai afara la Yoga

Scrie un comentariu: