Tango Callejero | Festivalul Străzii Lăpușneanu

Tango Feliz Iași, prima școală de tango argentinian din Iași și din Moldova, ce împlinește în această toamnă 12 ani de existență, vă invită la Tango Callejero, serată de dans în aer liber.

Pe 19 septembrie dansăm pe strada Lăpușneanu, în cadrul Festivalului Străzii Lăpușneanu, între orele 18:00 și 21:00 și vă așteptăm să vă alăturați și să vă lăsați învăluiți de magia pașilor de tango.

Școala Tango Feliz promovează tangoul argentinian în varianta sa clasic -tradițională de dans social, dar și cultura asociată acestui fenomen socio-cultural, aflat în continuă expansiune în lumea întreagă.
Prieteni noi, momente de comunicare autentică, de la suflet la suflet, de cunoaștere și dezvăluire dincolo de cuvinte, de clipe unice, create de acest magician al vieții, Tangoul… tooate acestea le promovează Tango Feliz!

Vă invităm să fiți împreună cu ei, dansatorii din comunitatea de tango, părtași tainici la această magie, să îndrăzniți să simțiți și să dansați alături de ei, cu promisiunea ce mereu se împlinește, că-i fericire de la primul pas!

INFO

www.facebook.com/tango.feliz.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: