Tangerine Live Show @RocknRolla

tangerine-rocknrolla

VINERI, 26 IUNIE 2015, de la ora 22.00, esti invitat in RocknRolla la un super live show marca TANGERINE! Soul, funk, new jazz și r&b sunt influențele care caracterizează sound-ul noii trupe ieșene ”Tangerine”.

Printre piesele inedite din lumea soul-funk, își vor găsi locul și compoziții proprii cu armonii surprinzătoare și schimburi subtile de ritmuri.

Personalitatea muzicală a fiecăruia din cei patru membri ai Tangerine garantează un melanj deosebit de influențe stilistice interpretative: Sorina (voce) – timbrul cald este dublat de forța interpretării, iar influențele de jazz și blues dau culoare pieselor sacadate de funk; Lucian (bas) – ca liant esențial între armonie și ritmică, basul precis și punctat cu linii deosebite de slap constituie structura de rezistență a pieselor; Vlad (tobe) – ritmica bine înfiptă, sound-ul precis și jocul complex între toba mare și fus dau groove-ul care te împiedică să stai așezat; Teo (chitară) – de la căldura sunetului clar de chitară jazz și până la complicate construcții de sunete cu ajutorul procesoarelor electronice, susținerea armonică și melodică a pieselor au o aură intrigantă. Invitat special: Dan Vitcu – flaut!

REZERVARE

Artist support: 10 lei. Rezervări la telefon: 0756 213 284.

INFO

Rocknrolla

Str. Grigore Ghica Voda 14 (vis a vis de fosta cladire Universitatea Petre Andrei)

Telefon: 0756 213 284

FB: www.facebook.com/pages/Rocknrolla-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: