Tanay Jackson, invitata de onoare la Crystal Star Music Fest de la Palas Mall

Tanay Jackson – nepoata megastarului Michael Jackson – , Delia, Lora si alti 60 de tineri solisti din 12 tări vor participa, în acest week-end, la Festivalul International de Muzică pentru Tineret „Crystal Stars Music Fest”, de la Palas Mall. Evenimentul muzical al anului, editie IN MEMORIAM MICHAEL JACKSON, este organizat, în perioada 1 – 3 noiembrie 2013, de Asociatia „MELLOS” din Iasi, în parteneriat cu ansamblul Palas.

La festivalul de muzică s-au înscris cele mai bune voci din tări precum Suedia, Malaezia, Croatia, Italia, Ucraina, Japonia, Bulgaria, Republica Moldova, România etc. Prin programul bogat si inedit, festivalul se încadrează în elita manifestărilor de gen din lume, îmbinând evolutiile tinerilor finalisti, care au trecut printr-un proces complex de
preselectie, cu recitaluri ale unor vedete din muzica românească si internatională, prezentări de modă si prestatii ale unor grupuri celebre de gimnasti si dansatori experimentati.

Vineri, de la ora 17.00, în Atriumul Palas Mall, vor intra în concurs finalistii grupati pe trei categorii de vârstă: 6 – 8 ani, 9 – 11 ani si 12 – 14 ani. Prima seară de festival se va încheia cu un recital al îndrăgitei soliste LORA, membră a juriului emisiunii televizate „Next Star”.

Sâmbătă, de la aceeasi oră, vor urca pe scenă finalistii de la categoriile de vârstă 15 – 18 ani si 19 ani+. La final, Delia, membra juriului emisiunii „X Factor”, va sustinute un concert incendiar.

Gala Laureatilor va avea loc duminică, de la ora 17.00, si va include momente artistice speciale: recitaluri ale unor solisti precum Amanda (declarată „Vocea Maleziei” 2012), Baruch (Israel) si Mihai Popistasu (concurent la „Vocea României” si „Megastar”). Totodată, publicul va asista la reprezentatii ale grupului de gimnastică aerobică „Gimnis” (semifinalisti la „Românii au talent”), ale cluburilor de dans sportiv „Reflex Dance”, „Quasar Dance” si „Academia Show”, dar si la o prezentare de modă a colectiei „NICHI” by Cristina Nichita.

Momentul principal al Festivalului „Crystal Stars Music Fest” constituie o premieră europeană: recitalul extraordinar al nepoatei lui Michael Jackson, talentata solistă Tanay Jackson, sustinut duminică, la finalul Galei Laureatilor. Tanay Jackson, fiica lui Tito Jackson, fratele megastarului, este o artistă multivalentă: compozitoare, dansatoare profesionistă (numărându-se printre dansatoarele principale din videoclipul „Remember the time” al lui Michael Jackson) si solistă în plină afirmare.

La Palas, Tanay Jackson va intepreta cele mai recente hituri ale sale. Fire puternică si independentă, cu o voce care aminteste de celebra sa mătusă Janet Jackson, Tanay Jackson a fost influentată de sfaturile date de tatăl său, care are la activ peste 50 de ani de carieră muzicală, dar mai ales de cele ale unchiului său, care a încurajat-o să cânte.

Tanay Jakson vine la evenimentul muzical si pentru sustinerea unei campanii de strângere de fonduri pentru copiii săraci din desertul Chalbi, din nordul Kenyei. În acest sens, în seara de gală va avea loc un moment de muzică africană autentică.

INFO

www.palasmall.ro

www.palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: