Tânărul ieșean și o dragoste în era smart (phone)

Asociația Tineretul Ortodox Român Iași (ATOR Iași) organizează sâmbătă, 10 noiembrie 2018, a V-a ediție a evenimentului Tânărul Ieșean.

După slujba Sfintei Liturghii săvârșită la Biserica „Sf. Nectarie” din Iași, evenimentul va continua cu o conferință susținută de scriitorul Mihail Neamțu la Liceul Teoretic „Miron Costin”, începând cu ora 10:30. Tema conferinței este: „Dragostea în era Smartphone. Emoticoane sau epistolar?”.

După conferinţă,  tinerii sunt invitați la o vânătoare de comori cu multe activități interactive, educaționale și de folos pentru dezvoltarea personală si profesională a participanților.

Mihai Neamțu a studiat filozofia și teologia în Marea Britanie, Germania și Statele Unite. În parcursul său academic și spiritual, a avut parte de îndrumarea unor mentori precum Ioan Alexandru, Andrew Louth sau Părintele Teofil Pârăianu.

Tânărul ieșean este un eveniment anual organizat de ATOR Iași cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, prin intermediul căruia organizatorii își propun să îi susțină pe tineri în plan personal și social.

Evenimentul face parte din proiectul „Investește în TINE(ri). #Experiență. #COOL(tură). #Formare” al ATOR Iași, proiect finanțat de Primăria Municipiului Iași, prin programul pentru acordarea de finanțări nerambursabile în anul 2018.

INSCRIERE

Participarea la întregul eveniment se face pe baza înscrierii la numărul de telefon: 0752 772 748 (Florentina Barban, voluntar ATOR Iași) şi a achitării costului de 30 RON (pentru masă și materialele necesare desfășurării evenimentului).

INFO

ATOR Iași

www.facebook.com/iasi.ator

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: