Talk-show live cu Mihaela Tatu / Club Queen’s

mihaela_tatu_queens

Evenimentul are loc in aceasta seara, de la ora 21. Momentele muzicale vor fi oferite de Iulia Glavan si Catalin Maxim. Intrarea este libera.

Seria talk-show-urilor live organizate si moderate de Mihaela Marculescu continua astazi, in Cafeneaua Queen’s din Copou. Si aceasta editie, care are loc intr-o zi de sarbatoare, se bucura de invitati speciali.

Iesenii au prilejul sa-i adreseze intrebari cunoscutei realizatoare de emisiuni Mihaela Tatu si sa asculte muzica buna in compania Iuliei Glavan si a lui Catalin Maxim. Tinerii artisti au putut fi urmariti evoluand in cadrul celor doua emisiuni de talente muzicale, „X Factor”, respectiv „Vocea Romaniei”.

Pe parcursul a peste trei ore, timp in care vor alterna dialogul interactiv si muzica live, iesenii prezenti vor avea parte de „o atmosfera minunata, sub binecuvantarea Sfantului Andrei”, dupa cum sustin organizatorii. Publicul nu va fi spectator, ci participant efectiv la talk-show-ul ce o are ca invitat special pe Mihaela Tatu. Cei interesati vor putea sa-i adreseze intrebari, pentru a afla mai multe despre ultimele experiente si reusite. „Din ceea ce – foarte interesant – va povesti Mihaela Tatu, va veti convinge ca a depasit cu mult cifra «3» si a devenit de aproape «o mie de ori Femeie!». Ma refer indeosebi la faptul ca a parcurs 840 de kilometri pe jos, cu rucsacul in spate, intr-o luna si doua saptamani, participand la un pelerinaj religios la celebrul El Camino sau Camino de Santiago (din Spania – n.r.). E poate cea mai mare experienta a vietii ei”, a subliniat Mihaela Marculescu.

Momentele de dialog se vor intrepatrunde cu cele de muzica live. Interpretii invitati, Iulia Glavan si Catalin Maxim, vor canta atat singuri, cat si in duet. „Pe Iulia Glavan am descoperit-o in 2006 si am promovat-o prin intermediul mai multor evenimente pe care le-am organizat. Ea a cantat pe vapoare in America, avand contracte. Consider ca e una dintre cele mai bune voci feminine din Romania. Canta cu foarte multa lejeritate, are o voce extraordinar de cristalina, dar in acelasi timp puternica”, a mentionat Mihaela Marculescu.

Evenimentul va incepe la ora 21, iar intrarea este libera.

Autor: Loredana OPREA, Ziarul de Iasi

INFO

Queen’s Club

Adresă: Bd. Carol I nr. 36, 700482 Iasi

Telefon: 0751224444

Site: www.queens-club.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: