Talk-show live cu Catalin Botezatu

Talk Show Live & Music - Catalin Botezatu

AUTOR: Liliana Ginju

Ieşenii vor avea ocazia să stea de vorbă cu un personaj savuros în cadrul unui proiect de amploare. Astfel, seria talk-show-urilor live organizate şi moderate de Mihaela Mărculescu continuă duminică, de la ora 18, la Complex Popas Păcurari.

Spectatorii îi vor putea adresa întrebări creatorului de modă Cătălin Botezatu, care va vorbi deschis despre cartea sa, despre proiectele profesionale, dar şi despre viaţa personală. Proiectul, demarat în luna octombrie a anului trecut, îşi propune să redea atmosfera talk-show-urilor televizate, cu deosebirea că se pune mai mult accent pe naturaleţe, spontaneitate şi dinamism.

După ce prin postura de invitaţi au trecut Dan Negru şi Mihaela Tatu, organizatorii au considerat că un designer recunoscut pe plan naţional, dar şi internaţional va fi pe gustul ieşenilor. „Este cu adevărat un personaj extrem de interesant, din foarte multe puncte de vedere, de care au auzit toate categoriile de vârstă, sex, profesie şi faţă de care toţi aceştia, aproape în unanimitate, nutresc o mare simpatie. Ideea mi-a venit când auzeam pe foarte mulţi ce se arătau extrem de entuziasmaţi ca întâlniseră întâmplător o vedetă în tren, pe plajă, în parc, dar nu îndrăzniseră să-i abordeze”, a subliniat Mihaela Mărculescu.

Unul dintre subiectele de discuţie va viza cartea „Trei vieţi. Pedeapsa”, ipostaza de scriitor a lui Botezatu fiind una inedită chiar şi pentru admiratorii săi. Mai mult, vedeta va împărtăşi inclusiv experienţa de la Festivalul Internaţional de Modă de la New York, desfăşurat la celebrul hotel Waldorf Astoria, unde a prezentat colecţia „Birds”. Stilişti ai revistelor de modă internaţionale, jurnalişti, oameni de afaceri şi personalităţi locale s-au arătat impresionate de show-ul excentric specific românului.

Dialogul interactiv va alterna cu muzica live, interpretată, într-o atmosfera relaxantă, de trupa „Concert Band”.

Finalul manifestării îi va găsi pe toţi cei prezenţi pe ringul de dans, de muzică ocupându-se Paul Botez, şeful Clinicii de Ortopedie de la Spitalul de Recuperare.

Mihaela Mărculescu a mai punctat faptul că întreaga acţiune se adresează persoanelor trecute de 25 de ani, cărora doreşte să le ofere prilejul de a socializa într-un cadru deosebit.

INFO

Complex Popas Pacurari

Adresa: DN 28 ( la iesirea din Iasi spre Targu Frumos, inainte de rondul Era ).

Telefon: 0232 253333.

Program: Luni – Duminica 10:00 – 22:00

www.facebook.com/ComplexPopasPacurari

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: