Talcioc urban de iarna / Zona

Talcioc urban de iarna - Zona

O intalnire intre prieteni, un minunat prilej de a vinde lucrurile in stare buna dar care nu ne mai sunt de folos prin casa, o scuza nobila pentru a bea o cana de vin fiert!  Ca de fiecare data ne intalnim intr-o duminica: talciocarii pe la 11 ca sa avem timp sa intindem paturicile si sa deschidem oficial pe la 11:30.

INTRARE

Intrarea va fi libera pentru vizitatorii cumparatori iar talciocarii vor pune cate 20 de lei ca sa acoperim cheltuielile ( sau macar o parte din ele).Pentru ca sa va declaram talciocar cu merite depline trebuie sa sunati la 0758512043 sau sa trimiteti un mail la office@willing.ro.

Cum am mai spus, se poate vinde ORICE de la carti, haine, bijuterii, scaune si mese, vesela, flori si decoratiuni de Craciun, obiecte mestesugite de voi insiva, de-ale gurii si de-ale sufletului! Aduceti si gasca si rudele pentru ca toti au loc sa stea la mese sau sa faca shopping in cea mai mare tihna.

Baietii de la the Roadmanians vor avea un stand pentru colectarea donatiilor voastre. Misiunea lor este dotarea unui laborator de informatica in Guinea Bissau si duminica puteti aduce calculatoarele,imprimantele si orice alte gadget-uri utile si in stare perfecta de functionare aveti prin casa sau birouri. La aceasta intalnire ii puteti cunoaste mai bine si le veti auzi povestea!

Asociatia Sfanta Filofteia va deschide un stand pentru strangerea cadourilor de Craciun pe care vizitatorii si participantii le vor face familiilor nevoiase aflate in evidenta. De asemenea,talciocarii pot alege sa nu mai plece acasa cu lucrurile de pe paturici si sa le doneze!

Talciocul Urban de Craciun are o pagina deschisa pe Facebook. Pentru mai multe informatii despre eveniment click aici.
Talciocul Urban de Craciun organizat la Iasi este urmasul vrednic al Talciocului Urban din Bucuresti facut si crescut de catre Delia Grigoroiu!   http://talciocurban.blogspot.ro/

INFO

CLUB ZONA

Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant nr. 14, Et. 2

www.facebook.com/ZONApartyspace

www.facebook.com/events/Talcioc Urban de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: