Tabara gratuita in Anglia! Inscrie-te la Mirunette Language Competition!

S-a lansat prima editie a concursului national de limba engleza Mirunette Language Competition, organizat de Mirunette International Education in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti!

PREMII

Marile premii oferite elevilor sunt doua tabere GRATUITE de limba engleza de 2 saptamani in Anglia! Taberele sunt oferite de organizatorul concursului: Mirunette International Education. Alte premii sunt: examene de limba engleza oferite de British Council, precum si carti, dictionare si materiale educationale oferite de Editura Niculescu, Okian, Grup Educational Uniscan, Libraria Engleza Anthony Frost, Pigna Romania, Solve Perform si Eurodidactica. De asemenea, Mirunette Language Competition se bucura de sustinerea partenerului cultural – Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”. Toti elevii inscrisi valid in concurs vor primi si un certificat de participare!

Imagine copii in tabara

Profesorii de limba engleza care sustin cei mai multi elevi la inscrierea in concurs pot primi GRATUIT posibilitatea de a participa ca group-leader, in tabere de limba engleza in Anglia! De asemenea, toti profesorii care isi inscriu elevii la concurs vor primi certificat de participare.

INSCRIERE

Concursul se adreseaza elevilor (cu varsta intre 10 si 17 ani) si profesorilor de limba engleza, iar participarea este GRATUITA. Prima etapa a concursului se desfasoara intre 1 februarie 2013 si 31 martie 2013 – etapa de inscrieri on-line. Toate detaliile cu privire la participare, calendar concurs, premii si inscriere se gasesc pe www.mirunette.ro.

Mirunette International Education este o agentie de turism educational infiintata in 2004 si care reprezinta in Romania peste 40 de organizatori internationali de cursuri si tabere de limbi straine, fiecare in tara unde limba este vorbita nativ. Este o agentie educationala recomandata de British Council, acreditata Quality English si partenera English UK, iar consilierii Mirunette sunt acreditati Education UK. Mirunette International Education sustine copiii talentati si isteti pentru a experimenta calitatea sistemului de invatamant britanic. Cu o experienta de peste 9 ani in organizarea de tabere internationale, precum si in consilierea educationala pentru studii in Marea Britanie, Mirunette International Education a initiat acest concurs cu scopul de a descoperi si premia noi talente in domeniul limbii, literaturii si culturii britanice.

INFO

www.mirunette.ro

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: