Tabara de tango la Miclauseni

miclauseni tango

Cei de la Tango Feliz, s-au gândit să va bucure  de vara într- un loc numai bun de a învăța, de a practica sau de a dansa tango: Castelul Sturdza de la Miclăușeni.

Sunteti invitati toți, cu mic cu mare(în ale tangoului) să va adunati la Tabara cu tango de la Castel( prima editie) în primul week-end al lunii iulie, mai exact 01-03 iulie 2016.

Va fi un program cu adevarat de tabără organizat, activ, relaxant și cu mult tango, în care veti avea ocazia să învățati unii de la alții, să descoperiti noi căi de comunicare non-verbală atât de necesare acestui minunat dans în doi, veti fi surprinși să vedeti cum jocurile și concursurile pot fi metode excelente de educare a corpului, de îmbunătățire a posturii și echilibrului.

Pentru ca e tabără bineînțeles că nu va lipsi…focul de tabără pe malul apei! (luați și chitarele cu voi). Însă momentul “fierbinte” al acestei tabere rămâne bineînțeles Milonga la Castel, cu dress code…prinți și prințese! PAM PAM !

INSCRIERE

2 nopți cazare+mic dejun și 2 cine, multa veselie, aer curat și mult dans pentru fiecare! Cine dorește poate lua pranzul la restaurantul castelului, care va avea program normal de funcționare.Cost full single = 170 RON ( 2 nopti cazare + 2 mic dejunuri și 2 cine+ milonga ); Cost full cuplu = 320 RON; Cost S+D single = 110 RON ( o noapte cazare + mic dejun Duminica+milonga); Cost S+D cuplu = 200 RON. Cei doritori pot veni doar la milonga de sâmbătă seara-30 RON /persoana Detalii: Oswaldo 0747040454 și la Elena 0747276899.

INFO

Tango Feliz

Bulevardul Profesor Dimitrie Mangeron 73

Telefon: 0748224669, 0721049565

E-mail: tangofeliziasi@gmail.com

Web: www.tangoiasi.com

FB: www.facebook.com/Tango-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: