Tabara de pictura Hobby Art – pentru adulti

afis-tabere-pictura

Tabara de initiere in pictura se va desfasura in judetul Covasna, in apropierea Castelului din Arcus in perioada 11-17  iulie 2015. Este o buna ocazie si pentru cei care si-ar dori sa experimenteze acest hobby dar si pentru cei care doresc o altfel de vacanta: mai creativa, mai activa sau poate mai meditativa, o experienta alaturi de alte persoane cu care sa impartasiti aceeasi preocupare.

Taberele de pictura Hobby Art imbina utilul cu placutul, activitatea statica la sevalet cu miscarea, astfel incat dimineata veti incepe cu o inviorare exact ca in taberele copilariei, plimbari dupa masa pe domeniul Castelului iar serile nva veti delecta cu acorduri de chitara, karaoke unplugged,  ritmuri dansante,  jocuri de grup si alte activitati de animatie de tabere.

Specificul taberelor de pictura este atmosfera speciala – artistica, ludica, propice creatiei, prietenoasa  precum si dedicatia cu care ne ingrijim pentru ca fiecare persoana sa simta ca a petrecut un timp de calitate  si reconfortant alaturi de persoane cu aceleasi preocupari artistice. Iar aceste indeletniciri atrag de fiecare data oameni frumosi langa care ti-e mai mare dragul sa petreci cateva zile.

  • Cele mai reusite lucrari vor fi expuse pe blogul dedicat taberei;
  • Participantii la tabere au ocazia sa participe la expozitiile de grup organizate;
  • Toti participantii la tabere beneficiaza de o ”reducere de artist”, la serviciul de inramari tablouri pe care-l prestam in atelierul Arbex Art Decor;
  • Fiecare participant va primi la finalul taberei o diploma de participare;
  • Participand la o tabara de pictura Hobby Art beneficiati de o reducere de 50 lei la o tabara viitoare;
  • Sevaletele sunt din partea organizatorilor pe durata taberei.

Iata ce spune o participanta a taberei de pictura: ”Tabara de pictura este un prilej nemaipomenit sa descoperi oameni minunati si sa te redescoperi ca si artist/copil. Am retrait jocurile copilariei, am ras si am cantat, emotii ce ne-au inspirat in realizarea noilor picturi. Cu ajutorul lui Tudor am capatat increderea de care aveam nevoie pentru a continua pe aceasta directie artistica si a vedea lumea in culori. Pictand si repictand ajungi sa intelegi micile taine care in final te ajuta sa desavarsesti creatia. Multumesc Tudor & Simona!!!” – octombrie 2014

Detalii si inscrieri: tabarapictura.wordpress.com

 

Tabara de pictura Hobby Art este un proiect Arbex Art Decor. Arbex Art Decor s-a nascut din pasiunea pentru arta frumosului. Ne-am dezvoltat, cautand sa oferim exact ce cauta clientii nostri, calitate si diversitate in serviciul de inramare tablouri pe care-l prestam in atelierul nostru, invatand de la cei mai fideli clienti ai nostri, pictorii, precum si de la furnizorii nostri din diverse tari europene. Si pentru ca frumosul atrage frumos, avem o echipa frumoasa gata sa se ocupe de toate tablourile care ne ajung in atelier. In urma cu 7 ani s-a nascut ideea taberei de pictura pentru cei care doresc sa picteze. Si pentru ca specificul activitatii ne-a ajutat sa facem posibil acest proiect, astazi ne putem mandri cu 13 editii care au adunat oameni plini de entuziasm si care formeaza un grup frumos de prieteni.

INFO

Arbex Art Decor

www.arta-inramarii.ro

www.deco-perete.ro

www.tabarapictura.wordpress.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Tabara de pictura Hobby Art – pentru adulti”

  1. Miheala says:

    Este o idee deosebita. E bine ca se adreseaza adultilor; acestia beneficiaza de obicei de mai putine evenimente artistice. In plus, poate fi si un imbold in a continua pe acest drum chiar daca sunt destule frustrari.

Scrie un comentariu: